Κύπρος: Η επίσκεψη του Andrew Lambrou στο χωριό καταγωγής του πατέρα του, τον Κάθηκα Πάφου!

Στο ζενίθ των προετοιμασιών του για το Λίβερπουλ και μόλις δύο μέρες από την αναχώρηση του, μια ευχάριστη έκπληξη επιφυλάσσονταν για τον Andrew Lambrou. Ο Lambrou επισκέφθηκε το χωριό καταγωγής του πατέρα του, τον Κάθηκα Πάφου, όπου και όντας ομογενής μεγαλωμένος στην Αυστραλία είχε την ευκαιρία να συναντήσει για πρώτη φορά συγγενείς του.

Στο Video που μεταδόθηκε μέσα από το ΡΙΚ, είδαμε την συνάντηση του Andrew με τους συγγενείς και συμπατριώτες του, στον τόπο καταγωγής του, αλλά και τη έντονη συγκίνηση του.

Αισιοδοξία λίγο πριν ξεκινήσουν οι πρόβες

Στην κυπριακή αποστολή επικρατεί μία συγκρατημένη αισιοδοξία, λίγες ημέρες πριν ξεκινήσουν οι πρόβες, αφού το θετικό momentum για το Break A Broken Heart φαίνεται να συνεχίζει και το τραγούδι του Andrew Lambrou συνεχίζει να σκαρφαλώνει στον πίνακα των στοιχημάτων, κερδίζοντας όλο και περισσότερες θέσεις.

Η πρώτη τεχνική πρόβα της κυπριακής αποστολής στο Λίβερπουλ είναι τη Δευτέρα 1 Μαίου, στις 19.30 ώρα Ελλάδος. Ο Andrew Lambrou και το Break A Broken Heart διαγωνίζονται από την έκτη θέση, στον δεύτερο ημιτελικό.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το reaction video της ομάδας του EurovisionFun για το Break A Broken Heart παρακάτω:


Aκολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την κυπριακή συμμετοχή στην Eurovision 2023!

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *