Κύπρος: “Θα παίξω με τη φωτιά!” δηλώνει ο Andrew Lambrou!

Με την αυλαία να ανοίγει σήμερα για τις τεχνικές πρόβες των 37 αποστολών που συμμετέχουν στη Eurovision 2023, το EurovisionFun δηλώνει σθεναρά το παρών και φέτος με την κάλυψη όλων των προβών και την ενημέρωση για ό τι συμβαίνει αυτήν τη στιγμή στο Λίβερπουλ.

Φυσικά, τα live στο κανάλι του EurovisionFun στο YouTube επέστρεψαν κι αυτά με τη σειρά τους για τον σχολιασμό όλων των τεκταινόμενων. Το σημερινό live, ωστόσο, έκρυβε μια πολύ ευχάριστη έκπληξη και έναν ξεχωριστό καλεσμένο. Στην παρέα μας σήμερα ήταν ο Andrew Lambrou, εκπρόσωπος της Κύπρου στη Eurovision 2023

Δείτε τι ανέφερε ο Lambrou στο live του EurovisionFun:

Θα ξεκινήσω, ευχαριστώντας σας για όλη τη στήριξη που μου δώσατε όλον αυτόν τον καιρό και αυτό σημαίνει πολλά για εμένα γιατί η θετικότητα έχει μεγάλο αντίκρυσμα πάνω μου.

  • Πως ήταν η μέρα σου; Προετοιμάστηκες για αύριο;

Σήμερα ήταν φανταστικά. Είμαι ενθουσιασμένος για αύριο γιατί είναι μια μέρα που περιμένω για πολύ καιρό. Θα δω πως θα έχουν ταιριάξει όλα στη σκηνή και απλά δεν μπορώ να περιμένω!Ελπίζω να αρέσει και στον κόσμο!

  • Μπορείς να μας πεις κάτι για το τι θα δούμε; 

Θα παίξουμε με τη φωτιά…Μόνο αυτό μπορώ να σας πώ!

  • Έχουμε ακούσει ότι θα είναι πολύ εντυπωσιακό!

Αυτός είναι ο στόχος. Θέλουμε να ζωντανέψουμε όλα τα στοιχεία της εμφάνισης και θέλω να είναι μια ιδιαίτερη στιγμή για όλους, για εμένα τον ίδιο, την Κύπρο, για τους φαν της Eurovision. Θα είναι πολύ συναρπαστικό να το δω όλο στη σκηνή αύριο.

  • Ποιος είναι ο στόχος;

Θα είμαι ειλικρινής. Ξέρουμε ότι η Eurovision είναι ένας διαγωνισμός αλλά ο στόχος μου είναι να βγω εκεί και να δώσω τα πάντα τραγουδώντας από εδώ και ανεξαρτήτως από ό,τι  συμβεί, θέλω να κατέβω από αυτήν τη σκηνή και να αισθάνομαι περήφανος για τον εαυτό μου και όλοι να μοιράζονται αυτήν την αίσθηση περηφάνειάς μου

  • Μια τελευταία ερώτηση. Θα δώσει η Αυστραλία φέτος το 12άρι της στην Κύπρο, το περιμένεις;

Θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε…Θα πρέπει να πω πως αισθάνομαι στήριξη και από την Αυστραλία, γεγονός πολύ σημαντικό για εμένα και θα το διαπιστώσουμε σύντομα.

Κλείνοντας, δώσαμε τις ευχές μας στον Κύπριο εκπρόσωπο, μαζί με το κοινό που παρακολουθούσε το live να κάνει όλους τους Έλληνες περήφανους με την εμφάνιση του.

Αύριο λαμβάνει χώρα και η πρώτη τεχνική πρόβα του Andrew Lambrou, όπου εκεί θα δούμε τα όσα έχει ετοιμάσει τους τελευταίους μήνες η Κυπριακή αποστολή. Η Κύπρος διαγωνίζεται με τον Andrew Lambrou και το Break A Broken Heart στον 2ο ημιτελικό της 11ης Μαΐου, με σειρά εμφάνισης 6.


Aκολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τη Eurovision 2023!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *