Κύπρος: Στο ζενίθ οι προετοιμασίες του Andrew Lambrou λίγο πριν την αναχώρηση για το Λίβερπουλ!

Στο απόγειο των προετοιμασιών βρίσκεται η κυπριακή αποστολή, λίγο προτού αναχωρήσουν για το Λίβερπουλ και τον 67ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Εντατικές πρόβες

Από τις 21 Απριλίου βρίσκεται στην Κύπρο ο Andrew Lambrou, προκειμένου να πραγματοποιήσει τις τελευταίες του εντατικές πρόβες για τον διαγωνισμό. Όπως ο ίδιος έχει αναφέρει σε προηγούμενες συνεντεύξεις του, η σκηνική του εμφάνιση στην M & S Bank Arena αναμένεται να είναι επική. Απαιτείται όμως να είναι 100% έτοιμος για αυτό που πρόκειται να παρουσιάσει.

Μαζί με τον Andrew βρέθηκαν στην Κύπρο τόσο ο Marvin Dietmann, όσο και ο Ross Nicholson που όπως διαβάσατε αποκλειστικά μέσα από το Eurovisionfun έχει αναλάβει με τον πρώτο την καλλιτεχνική επιμέλεια της φετινής κυπριακής συμμετοχής, ώστε να επιβλέψουν την πορεία της τελικής προετοιμασίας και να βεβαιωθούν πως όλα είναι έτοιμα για την σκηνή του διαγωνισμού.

Οι Dante που θα επιμεληθούν ενδυματολογικά όλες τις εμφανίσεις του Andrew ήταν επίσης στην Κύπρο, όπου έγινε fitting όλων των ρούχων με τα οποία τον δούμε στο Λίβερπουλ.

Αποχαιρετιστήριο party του ΡΙΚ

Χθες βράδυ, Τετάρτη 26/4, το ΡΙΚ διοργάνωσε εάν μεγάλο αποχαιρετιστήριο party για τον Andrew Lambrou και την κυπριακή αποστολή, που αναχωρεί το ερχόμενο Σάββατο. Στο party που πραγματοποιήθηκε στο μπαρ SONO στην Λευκωσία, παρευρέθηκαν οι σχολιαστές της μετάδοσης του ΡΙΚ για το διαγωνισμό, Μελίνα Καραγεωργίου και Αλέξανδρος Ταραμουντάς, άνθρωποι από την διοίκηση της κυπριακής δημόσιας τηλεόρασης και φυσικά μέλη του OGAE Cyprus, αλλά και φίλοι του διαγωνισμού που θέλησαν να ευχηθούν καλή επιτυχία στον Andrew.

Η κυπριακή αποστολή θα πετάξει για το Λίβερπουλ το Σάββατο 29/4 μέσω Αθηνών, αφού στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος θα επιβιβαστούν μαζί της και άνθρωποι της δισκογραφικής εταιρείας PANIK Records.

Το χωριό των προγόνων του επισκέπτεται σήμερα ο Andrew Lambrou

Μια ευχάριστη έκπληξη περιμένει σήμερα τον Andrew Lambrou, αφού θα επισκεφθεί το χωριό καταγωγής του πατέρα του, τον Κάθηκα Πάφου. Εκεί θα έχει την ευκαιρία να συναντήσει για πρώτη φορά κάποιους από τους συγγενείς του, οι οποίοι φυσικά του ετοιμάζουν μία παραδοσιακή ελληνική υποδοχή

Αισιοδοξία λίγο πριν ξεκινήσουν οι πρόβες

Στην κυπριακή αποστολή επικρατεί μία συγκρατημένη αισιοδοξία, λίγες ημέρες πριν ξεκινήσουν οι πρόβες, αφού το θετικό momentum για το Break A Broken Heart φαίνεται να συνεχίζει και το τραγούδι του Andrew Lambrou συνεχίζει να σκαρφαλώνει στον πίνακα των στοιχημάτων, κερδίζοντας όλο και περισσότερες θέσεις.

Η πρώτη τεχνική πρόβα της κυπριακής αποστολής στο Λίβερπουλ είναι τη Δευτέρα 1 Μαίου, στις 19.30 ώρα Ελλάδος. Ο Andrew Lambrou και το Break A Broken Heart διαγωνίζονται από την έκτη θέση, στον δεύτερο ημιτελικό.

Δείτε την συνέντευξη που μας παραχώρησε ο Andrew Lambrou παρακάτω:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την κυπριακή συμμετοχή στην Eurovision 2023!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *