Λιθουανία: Η Monika Linkytė αποκάλυψε λεπτομέρειες για τη συμμετοχή της στο Liverpool!

Η Λιθουανή εκπρόσωπος, Monika Linkytė, αποκάλυψε ότι θα υπάρξουν αλλαγές σε στοιχεία της σκηνής της για τη Eurovision. Μιλώντας στο LRT, επιβεβαίωσε ότι θα φορέσει ένα νέο outfit στο Λίβερπουλ, αλλά τα μοτίβα της ερμηνείας της από τη λιθουανική επιλογή θα παραμείνουν:

«Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι το κεχριμπαρένιο χρώμα και το μοτίβο θα παραμείνουν. Έχω ετοιμάσει κεχριμπαρένια αναμνηστικά για τους φαν. Γενικά το κεχριμπάρι είναι πολύ κοντά μου. Μεγάλωσα κοντά στη θάλασσα, την αγαπώ πολύ, οπότε θέλω να παραμείνω ένα κεχριμπαρένιο κορίτσι στη Eurovision»

Η Λιθουανή τραγουδίστρια που ζούσε στο παρελθόν στο Λονδίνο πρόκειται να βρεθεί στη σκηνή του Λίβερπουλ με τραγουδιστές στα φωνητικά από την πρωτεύουσα του Ηνωμένου Βασιλείου. Τα ονόματα των υποστηρικτικών τραγουδιστών δεν έχουν ανακοινωθεί, ωστόσο, η ίδια εμφανίστηκε με μέλη μιας χορωδίας με έδρα το Λονδίνο στο London Eurovision Party. Η λιθουανική αποστολή θα αναχωρήσει για το Λίβερπουλ στις 30 Απριλίου.

Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που η Monika εκπροσωπεί τη Λιθουανία στη Eurovision, αφού προηγουμένως το είχε κάνει στη Βιέννη το 2015 στο πλευρό του Vaidas Baumila.

Για να την υποστηρίξει στην επιστροφή της στη σκηνή της Eurovision, ο λιθουανικός ραδιοτηλεοπτικός σταθμός LRT ξεκίνησε πρόσφατα την πρωτοβουλία «Pridainuojam Europą», η οποία ενθαρρύνει τις χορωδίες να υποβάλουν κλιπ τους τραγουδώντας τη φράση «čiūto tūto» από το «Stay».

Η Λιθουανία θα εμφανιστεί στην 15η θέση στον 2ο ημιτελικό στις 11 Μαΐου.

Μπορείτε να δείτε το reaction video των συντακτών μας στην συμμετοχή της Λιθουανίας, στο παρακάτω βίντεο:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Λιθουανίας στην Eurovision 2023, στο Λίβερπουλ!

 

Πηγή: Eurovoix

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *