Ο Βίκτωρ μίλησε στο επίσημο podcast της Eurovision: «Ανυπομονώ να βρεθώ στο Λίβερπουλ»!

Με τον χρόνο να μετράει αντίστροφα για το ταξίδι στο Λίβερπουλ, ο Βίκτωρ Βερνίκος συνεχίζει τις προετοιμασίες για την εμφάνιση στον Β’ Ημιτελικό της Eurovision, στις 11 Μαΐου 2023, όπως και τις συνεντεύξεις σε διεθνή ΜΜΕ.

Αυτή τη φορά, ο νεαρός καλλιτέχνης μίλησε στο επίσημο podcast της Eurovision και στον Steve Holden, στον οποίο περιέγραψε την ανυπομονησία του να βρεθεί στο Λίβερπουλ καθώς και τη σκληρή δουλειά που κάνει για να εξασφαλίσει μία άρτια σκηνική παρουσία στη Liverpool Arena.

Μιλώντας για το «What They Say», ο Βίκτωρ είπε ότι το έγραψε όταν ήταν 14 ετών για μία στιγμή άγχους που βίωσε. «Δεν είχα βιώσει ποτέ κάτι τέτοιο μέχρι εκείνη τη στιγμή και ήθελα να εξηγήσω πώς ένιωθα, να το μετατρέψω σε τραγούδι» εξήγησε, προσθέτοντας ότι κατά τη γνώμη του, «τα τραγούδια που προέρχονται από αληθινές εμπειρίες και είναι ειλικρινή, είναι συνήθως τα καλύτερα».

Ο Βίκτωρ αναφέρθηκε και στην Αμάντα, την περσινή εκπρόσωπο της Ελλάδας στην Eurovision, αποκαλύπτοντας ότι αποτέλεσε έμπνευση για τον ίδιο ώστε να καταθέσει υποψηφιότητα για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στον Διαγωνισμό Τραγουδιού.

«Η Αμάντα είναι μια πραγματική υπεροχή καλλιτέχνις. Πραγματικά αγάπησα το τραγούδι, τη φωνή της και την παραγωγή. Όταν άκουσα το τραγούδι της Αμάντα, έβαλα στόχο να έρθω στην Eurovision. Πάντα είχα σε μεγάλη εκτίμηση την Eurovision, αλλά πέρυσι, όταν άκουσα το τραγούδι της Αμάντα, με ενέπνευσε πραγματικά γιατί ήταν κοντά στο είδος που αγαπώ και με εκφράζει. Το έθεσα στόχο, κοίταξα τους κανόνες, είδα ότι το ελάχιστο όριο ηλικίας είναι τα 16 έτη και είπα ότι θα υποβάλω αίτηση».

Όσο για την εμφάνιση στη σκηνή του Λίβερπουλ, παρατήρησε ότι υπάρχει ένα παράδοξο: πρέπει, όπως είπε, να «ξεχάσει» ότι υπάρχει κοινό ώστε να ερμηνεύσει το τραγούδι με τον καλύτερο τρόπο και να βγάλει το συναίσθημα προκείμενου, τελικά, το κοινό να το εισπράξει αυτό.

Κλείνοντας, είπε ότι τα αγαπημένα του χόμπι είναι το κολύμπι, αλλά και το μποξ, το οποίο όμως δεν επιτρέπεται να εξασκεί εν όψει Eurovision, διότι δεν είναι καλό για τον λαιμό του. Ο οικοδεσπότης του podcast έσπευσε να συμφωνήσει: «Πρέπει να προστατεύσεις τις φωνητικές σου χορδές γιατί αυτό θα είναι το μυστικό σου όπλο για τις επόμενες βδομάδες, πρέπει να τις κρατήσει άθικτες» είπε ο Steve Holden, ευχόμενος καλή επιτυχία στον Βίκτωρα.

Ακούστε τη συνέντευξη του Βίκτωρα Βερνίκου στο επίσημο podcast της Eurovision εδώ.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το reaction της ομάδας του EurovisionFun για τη συμμετοχή της Ελλάδας, παρακάτω:

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για περισσότερα νέα σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στη Eurovision 2023!

Πηγή: ΕΡΤ

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *