ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ακούστε το τραγούδι της Joanne για την Eurovision σε πρώτη μετάδοση!

Το τραγούδι με το οποίο διεκδίκησε η Joanne την ελληνική εκπροσώπηση στην Eurovision 2022, στην μορφή που κατατέθηκε, θα κυκλοφορήσει από την MINOS EMI στις 28 Απριλίου. Σήμερα όμως και αποκλειστικά μέσα από το Eurovisionfun μπορείτε να το ακούσετε, μετά την ευγενική παραχώρηση του από την δισκογραφική εταιρεία της Joanne την οποία και ευχαριστούμε πολύ, σε πρώτη μετάδοση μέσα από το Eurovisionfun!

Το ”Remedy” είναι ένα δυναμικό, pop, μοντέρνο αλλά και έθνικ τραγούδι. Remedy σημαίνει: αντίδοτο, φάρμακο, θεραπεία. Το τραγούδι μιλάει για την ισορροπία στη ζωή μας και την αποδοχή της ατέλειας. Προσπαθεί να περάσει το μήνυμα ότι όταν μας λείπει κάτι ή υστερούμε κάπου δεν είναι πάντα απαραίτητη μια θεραπεία. Η διαφορετικότητα μας είναι πολλές φορές το πραγματικό αντίδοτο που μας φέρνει σε ισορροπία. Το τραγούδι είναι εμπνευσμένο από την ζωή της ίδιας της Joanne ως ένα νέο κορίτσι με μια πάθηση στην όραση που ζει την ζωή στα άκρα και κάνει τα όνειρα της πραγματικότητα χωρίς να περιορίζεται από την ”διαφορετικότητα” της.

Την περίοδο που κατέθεσε το τραγούδι στην ΕΡΤ, η Joanne είχε μπλε μαλλί, εξού και ο στίχος:

“ill be the blue inside you”

Το κόκκινο και το μπλε, η αντίθεση των συναισθημάτων της, αλλά και το μπλε το χρώμα της Ελλάδας.

Το τραγούδι υπογράφουν γνώριμα πρόσωπα, κάποιοι εκ των οποίων έχουν ασχοληθεί και με τον διαγωνισμό της Eurovision, όπως είναι οι ARCADE. Οι υπόλοιποι δημιουργοί είναι ο DJ Μιχάλη Τσαουσόπουλος, αλλά και η δημοφιλής τραγουδίστρια και συνθέτης Sarah De Warren, η οποία έχει συνεργαστεί με μεγάλους DJ όπως οι Kaskade, Martin Jensen και Mike Perry, ενώ τα τραγούδια της ξεπερνούν τα 50 εκατομμύρια stream.

Μπορείτε να ακούσετε το Remedy αποκλειστικά από το Eurovisionfun στον επίσημο λογαριασμό μας στο TikTok, τον πιο δημοφιλή λογαριασμό σχετικά με τον διαγωνισμό της Eurovision στην Ελλάδα, με 6.500 ακολούθους!

@eurovisionfn ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Το τραγουδι που κατεθεσε η joanne για τη Eurovision 2022! Σας αρεσει ? Πιστευετε θα πηγαινε καλυτερα απο το die together? #eurovisionsongcontest #eurovision #fy #eurovisiontiktok #viral #eurovisiongreece🇬🇷 ♬ πρωτότυπος ήχος – Eurovisionfn

Πως σας φαίνεται το Remedy; Θα θέλατε να το δείτε να εκπροσωπεί την Ελλάδα στον διαγωνισμό;


Για περισσότερες αποκλειστικές ειδήσεις, αλλά και για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι έχει να κάνει με τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, ακολουθήστε μας στα social media:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μην ξεχνάτε το σπίτι της Eurovision στην Ελλάδα είναι το Eurovisionfun!

5 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Απογοητευτικό…
    Θυμίζει συμμετοχή αρχές ’10….
    Τη Joanne θα την ήθελα απλώς με ένα δυνατό τραγούδι. Ενδεχομένως σύγχρονο radio friendly pop (κάτι σαν τη φετινή συμμετοχή του ΗΒ)

    Απάντηση
  2. Melissa, goodbye!
    Melissa, goodbye! says:

    Μπλε το χρώμα του μαλλιού της, μπλε και το χρώμα της Ελλάδας. Αχ και βαχ. Και το έχουν γράψει οι ARCADE που είναι και καλά μοντέρνοι δημιουργοί; γι’ αυτό η Ελλάδα δεν πρόκειται να κερδίσει στο εγγύς μέλλον τη Eurovision.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *