Βίκτωρ στο SBS Greek: Ευχαριστώ τους ομογενείς για την υποστήριξη, ελπίζω για το καλύτερο αποτέλεσμα!

Τους Έλληνες της Αυστραλίας, όπως κι όλη την ελληνική διασπορά, ευχαρίστησε ο Βίκτωρ Βερνίκος για την υποστήριξη που παραδοσιακά δείχνουν στις ελληνικές αποστολές στην Eurovision, μιλώντας στο SBS Greek, το ελληνόφωνο πρόγραμμα του δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα της Αυστραλίας.

Αποκαλύπτοντας ότι έχει λάβει μηνύματα από Έλληνες της διασποράς, ο Βίκτωρ εξέφρασε την ελπίδα να έχει τη στήριξή τους στον Διαγωνισμό Τραγουδιού: «Ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη και ελπίζω να έχουμε και φέτος στην Eurovision αυτή την υποστήριξη που υπήρχε τα προηγούμενα χρόνια. Είναι το όνειρό μου να πάμε στην Eurovision και να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Ελπίζω να σας εκπλήξω».

Στη συνέντευξη, ο Βίκτωρ μίλησε για την αγάπη του για τη μουσική, λέγοντας ότι του αρέσουν όλα τα είδη και πως το πρώτο τραγούδι που έγραψε, σε ηλικία μόλις 11 ετών, ήταν μία μπαλάντα. Ταυτόχρονα, βέβαια, όπως είπε, του αρέσει η γυμναστική, καθώς και τα ταξίδια. «Κάνω πυγμαχία, έπαιζα ποδόσφαιρο για επτά χρόνια, ενώ μου αρέσει και η κολύμβηση» εξήγησε, προσθέτοντας ότι οι τρεις μεγάλες του αγάπες είναι «η μουσική, τα ταξίδια και η οικογένειά μου».

Μιλώντας για την Eurovision, είπε ότι ο πρώτος διαγωνισμός που θυμάται να παρακολουθεί είναι αυτός του 2015, παρατηρώντας βέβαια ότι είναι μία διοργάνωση που πάντοτε αγαπούσε. «Είναι μια γιορτή μουσικής όπου διαγωνίζονται τραγούδια. Με εμπνέει πολύ αυτό. Στη μουσική βιομηχανία δεν ‘διαγωνίζεσαι’ μόνο στο τραγούδι. Εδώ είναι μόνο το τραγούδι και η παρουσίαση στη σκηνή κι αυτό μου άρεσε. Κάθε χρόνο, υπάρχουν πάρα πολύ ωραία τραγούδια. Πολλές κουλτούρες έρχονται μαζί κι αυτό είναι πολύ ευχάριστο» είπε.

Απαντώντας σε ερώτηση για την επιλογή του τίτλου του τραγουδιού «What They Say», ο Βίκτωρ αποκάλυψε ότι πρώτα έγραψε τους στίχους και μετά σκέφτηκε τον τίτλο.

«Ο τίτλος ήρθε μετά τους στίχους και οι στίχοι ήρθαν μετά από πράγματα που ένιωθα εγώ. Το τραγούδι έχει να κάνει με μια αγχώδη στιγμή που πέρασα κι αυτό το τραγούδι είναι η έκφρασή του. Είναι οι εσωτερικές μου σκέψεις μέσα σε αυτό το άγχος και εκφράζουν αυτή την εμπειρία» εξήγησε.

Όσο για το μήνυμα που θέλει να στείλει με το τραγούδι, αυτό δεν είναι άλλο από το να εκφραζόμαστε. «Ο συμβολισμός του τραγουδιού είναι να εκφράζεις αυτό που αισθάνεσαι. Να εκφραζόμαστε όταν νιώθουμε κάτι, ακόμη και κάτι αρνητικό».

Κλείνοντας τη συνέντευξη, ο παρουσιαστής ζήτησε από τον Βίκτωρ να στείλει ένα μήνυμα στους Έλληνες της ομογένειας, με τον νεαρό καλλιτέχνη να ανταποκρίνεται άμεσα: «Να μην αφήνετε κανέναν να σας πει ότι δεν μπορείτε να κάνετε κάτι και να κάνετε αυτό που αγαπάτε, με ό,τι κι αν έχει να κάνει. Δεν χρειάζεται να είναι κάποιο χόμπι, μπορεί να είναι η οικογένειά σας. Ό,τι κι αν είναι, να ακολουθήσετε την αγάπη σας γι’ αυτό!»

Ολόκληρη τη συνέντευξη του Βίκτωρα Βερνίκου στο SBS Greek, μπορείτε να την ακούσετε εδώ.

Παρακάτω δείτε τον Victor να ερμηνεύει ζωντανά το “What They Say“, για πρώτη φορά μπροστά στο κοινό:

Ο Victor διαγωνίζεται 8ος στον Δεύτερο Ημιτελικό του φετινού Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision, στις 11 Μαΐου 2023.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το reaction των συντακτών του Eurovisionfun, αντιδρώντας και σχολιάζοντας την Ελληνική συμμετοχή στη Eurovision 2023 παρακάτω:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλα τα νέα σχετικά με την Ελληνική συμμετοχή στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2023, στο Λίβερπουλ!

Πηγή: ΕΡΤ

3 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Μαρία
    Μαρία says:

    Εμένα προσωπικά ένα πράγμα με νευριάζει.Που όλοι χρησιμοποιούν την ηλικία του.Δηλαδη είτε μας αρέσει είτε όχι να το στηρίξουμε για την ηλικία του.Αμ δεν πάει έτσι.Το 2019 στην Zena από την Λευκορωσία δεν είδα να λέει κανένας κρίμα μωρέ είναι 16 χρόνων ασ την στηρίξουμε.Ολοι την έκραζαν.Σας παρακαλώ να εκφράζεστε και να μιλάτε με βάση την πραγματικότητα και την κατασταση-ποιοτητα του τραγουδιού και την ηλικία αφήστε την στην άκρη.Λες και οι τηλεθεατές θα κοιτάνε τις ηλικίες των τραγουδιστών για να ψηφίσουν.Χαχαχαχαχα

    Απάντηση
    • EuKat23
      EuKat23 says:

      Ωχ γιατί δεν μπορείτε να καταλάβατε κάτι τόσο απλό. Δεν το στηρίζουμε επειδή είναι 16 και η ηλικία του αναφέρετε και είναι αξιοσημείωτο. Οποιαδήποτε ηλικία και να είχε κάποιος θα έπρεπε να έχει την υποστήριξη μας και σε περίπτωση που κάποιος δεν θέλει να υποστηρίξει ας μην κράζει τουλάχιστον. Η ηλικία του θα αναφέρεται γιατί είναι εντυπωσιακή η φωνή και το ταλέντο για τόσο μικρός 🙂

      Απάντηση
    • Γιάννης Α Γιάννης
      Γιάννης Α Γιάννης says:

      Μη συγκρίνουμε τωρα τη βούρτσα με την μπατονόβουρτσα. Η Zena ερμήνευσε ένα χαζοpopάκι σε στίχους και μουσική άλλων, δεν το έγραψε καν η ίδια. Ό καημένος ο Βικτωράκος έβαλε την ψυχή του όλη σε αυτή τη συμμετοχή με κάθε τρόπο…

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *