Γερμανία: Επιστρέφει στην Junior Eurovision 2023!

Η Γερμανία επιστρέφει στο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Junior Eurovision επιβεβαιώνοντας τη συμμετοχή της για το φετινό διαγωνισμό της Junior Eurovision 2023.

Η Γερμανία επιστρέφει στην Junior Eurovision μετά από ένα χρόνο αποχής. Μέχρι τώρα, η επιστροφή της ήταν απλά αναμενόμενη καθώς ο φορέας ΚiKa, υπεύθυνος για το project της Junior Eurovision, είχε δηλώσει πως σχεδίαζαν να συμμετέχουν στην Junior Eurovision 2023. Με τη σημερινή ανακοίνωση επιβεβαιώθηκε και επίσημα η παρουσία της χώρας.

Πέρσι η χώρα είχε αποφασίσει να μη συμμετέχει στο διαγωνισμό που διεξήχθει στο Ερεβάν της Αρμενίας δηλώνοντας πως θα έκαναν ένα δημιουργικό διάλειμμα. Ένας από τους λόγους την απουσίας ήταν και η ταξιδιωτική οδηγία του Γερμανικού Υπουργείου Εξωτερικών προς την Αρμενία λόγω της πολεμικής έντασης που επικρατεί με το γειτονικό Αζερμπαϊτζάν, σε ό,τι αφορά το καθεστώς της αποσχισθείσας περιοχής της Δημοκρατίας τους Αρτσάχ.

Η Γερμανία μέχρι τώρα έχει συμμετάσχει δύο φορές, το 2020 με τη Susan και το “Stronger With You” τερματίζοντας στην τελευταία θέση με 66 βαθμούς, και το 2021 με την Pauline και το “Imagine Us” όπου και κατέλαβε τη 17η θέση με 61 βαθμούς.

Όπως ανακοινώθηκε σήμερα ο επερχόμενος Διαγωνισμός Τραγουδιού της Junior Eurovision 2023 θα λάβει χώρα στις 26 Νοεμβρίου στη Νίκαια της Γαλλίας.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Junior Eurovision 2023!

Πηγή: Eurovoix

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *