Ελβετία: Πλαισιωμένος από τέσσερις χορευτές θα εμφανιστεί ο Remo Forrer στο Liverpool!

Περισσότερες λεπτομέρειες για την ελβετική σκηνική εμφάνιση στο Λίβερπουλ αποκάλυψε ο ίδιος ο Ελβετός εκπρόσωπος, Remo Forrer, με ανάρτησή του στα social media του.

Γνωρίζουμε ήδη ότι η Ελβετία θα έχει τη Sacha Jean-Baptiste υπεύθυνη του δημιουργικού της σκηνικής εμφάνισης του Remo και τώρα πλέον γνωρίζουμε ποιοι θα είναι αυτοί οι τέσσερις χορευτές που θα πλαισιώσουν τον Remo για τη συμμετοχή του με το τραγούδι “Watergun“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Remo Forrer (@remoforrer)

Οι τέσσερις χορευτές που θα έρθουν μαζί με τον Ρέμο στη σκηνή του Λίβερπουλ φέτος θα είναι (από αριστερά προς τα δεξιά):

  • Lovisa Bengtsson: Η Lovisa ήταν μία από τις χορεύτριες της Κυπριακής αποστολής το 2018, πλαισιώνοντας την Ελένη Φουρέιρα στη σκηνή για το τραγούδι “Fuego“.
  • Marco Wihlborg: Ο Marco ήταν ένας από τους χορευτές του Alvaro Estrella για την περσινή συμμετοχή του στο Melodifestivalen με το τραγούδι “Suave“.
  • Ellinea Siambalis: Η δεκαοχτάχρονη Ellinea, που είναι Ελληνικής καταγωγής, ήταν χορεύτρια σε τρεις υποψηφιότητες του φετινού Melodifestivalen, με την Kiana για το “Where Did You Go“, με τον Rejhan για το “Haunted” και τη Mariette για το “One Day“.
  • Kenny Lantz: Ο Kenny ήταν ένας από τους in-house dancers του Melodifestivalen αυτή τη χρονιά αλλά επίσης και ένας από τους χορευτές της Κυπριακής αποστολής το 2019, πλαισιώνοντας την Τάμτα στη σκηνή για το τραγούδι “Replay“.

Ποιος είναι ο Remo Forrer

Ο Remo Forrer είναι 21 ετών και γεννήθηκε στο Hemberg SG. Ξεκίνησε με μαθήματα φλάουτου ως παιδί, στη συνέχεια μεταπήδησε στο ακορντεόν και τελικά κατέληξε στο πιάνο, που εξακολουθεί να είναι το αγαπημένο του όργανο μέχρι σήμερα. Επιπλέον, έκανε μαθήματα φωνητικής σε μουσική σχολή. Το 2017, ήταν υποψήφιος για το talent show της Κεντρικής Ελβετίας, όπου έλαβε το βραβείο Photographers Choice για την καλύτερη σκηνική ερμηνεία. Ένα χρόνο αργότερα κέρδισε τον διαγωνισμό “Sing dein Ding” με μια ομάδα acappella και του επετράπη να εμφανιστεί στο φεστιβάλ a cappella στο Pfäffikon SZ. Το 2020 κέρδισε The Voice of Switzerland.

Παρακάτω δείτε το reaction των αρθρογράφων του Eurovisionfun και τα σχόλιά τους για τη φετινή Ελβετική συμμετοχή:

Η Ελβετία έχει καταφέρει από το 2019 και μετρά τρεις σειρές προκρίσεων και δύο θέσεις στο τοπ10 του βαθμολογικού πίνακα.

Θα καταφέρει ο Remo Forrer να συνεχίσει την πορεία της χώρας στο διαγωνισμό; Κάντε την πρόβλεψη σας στα σχόλια!

Πηγή: Remo Forrer

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *