Ελλάδα: Αναχώρησε για το Λίβερπουλ ο Victor Vernicos!

Νωρίς το πρωί από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, αναχώρησε η ελληνική αποστολή για το Λίβερπουλ και τον 67ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

O Victor Vernicos αφού έκανε τις τελευταίες δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ που ήταν εκεί, αναχώρησε μαζί με την υπόλοιπη ελληνική αποστολή για το Λίβερπουλ, ελπίζοντας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ο νεαρός μας εκπρόσωπος ανέφερε για ακόμα μία φορά πως είναι απαλλαγμένος από κάθε άγχος και τόνισε πως μας επιφυλάσσει εκπλήξεις.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eurovision ERT (@eurovisionert)

Εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε καλή επιτυχία στον Victor και στην Ελλάδα. Μακάρι να συνεχίσει το σερί των θετικών αποτελεσμάτων της χώρας μας στο διαγωνισμό!

Δείτε όλα όσα είπαμε στο χθεσινό μας live για την έναρξη των προβών

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun γιατί οι πρόβες στο Λίβερπουλ έχουν ξεκινήσει!


Aκολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

10 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Γιώργος Κ.
    Γιώργος Κ. says:

    Καλό ταξίδι και καλή τύχη στον Βίκτωρα και σε όλη την ελληνική αποστολή! Εύχομαι να φέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!

    Απάντηση
  2. Tina
    Tina says:

    Εφόσον η καλλιτεχνική επιτροπή της ΕΡΤ δίνοντας γενναία βαθμολογία στο τραγούδι του Βερνίκου κρίνοντας πως η χώρα μας έπρεπε να κινηθεί στο ίδιο μουσικό στυλ με το περσινό δηλαδή μπαλάντα θα κρατήσω τα τελευταία λόγια του άρθρου σας καλή επιτυχία στον φετινό εκπροσωπο μακάρι να συνεχίσει το σερί των θετικών αποτελεσμάτων που είχαμε τα δύο τελευταία χρόνια και να ανατρέψει τα όχι και τόσο θετικά προγνωστικά για την χώρα μας.

    Απάντηση
    • Donnie Darko
      Donnie Darko says:

      Nαι καλή μου, φιάσκο ήταν η διαδικασία επιλογής, ειδικά φέτος (συγγνώμη αλλά τραγούδια που με το ζόρι σκοράρουν 80 televoting points, δεν έχουν την πλήρη στήριξή μου, ασχέτως αν βγήκαν δεκάδα) αλλά μπορούμε να προχωρήσουμε χωρίς γκρίνια, ειδικά αυτές τις μέρες, χωρίς να αναμασάμε τα ίδια κ τα ίδια?
      Δε βαρέθηκες?

      Απάντηση
    • GrecoLondon
      GrecoLondon says:

      Τα ίδια και τα ίδια λες με αλλα λόγια πωπωωωωω.. Πες ενα καλή επιτυχία βρε καλο μου στο παλικαράκι και άσε τις ΚΑ-ΤΙΝ-ΙΕΣ σου!!!

      Απάντηση
  3. Τάσος
    Τάσος says:

    Καλή επιτυχία. Όλοι μας είμαστε μαζί σου! Είμαστε σίγουροι για μια πολύ καλή θέση στον τελικό. Θα κάνεις τη μεγάλη έκπληξη. Σε πιστεύουμε. Κοίτα να το χαρείς και να αποκτήσεις εμπειρίες!!!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *