Ελλάδα: Οι ευχές της Amanda στον Victor!

Η περσινή εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Eurovision 2022 Amanda Tenfjord στέλνει τις ευχές της στο “διάδοχο” Έλληνα εκπρόσωπο στη φετινή Eurovision Victor Jorgensen Vernicos.

Μέσα από το προσωπικό του λογαριασμό στο TikTok ο Victor κοινοποίησε το βίντεο με τις ευχές της Amanda όπου η ίδια η καλλιτέχνιδα του εύχεται καλή επιτυχία, σχολιάζει πως το τραγούδι είναι τέλειο και εξέφρασε την αισιοδοξία της πως η Ελλάδα θα τα πάει καλά και σε αυτό το διαγωνισμό.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό απόσπασμα.

@victorvernicos Thank you so much. 🇬🇷 @amandageorgiadistenfjord ♬ WHAT THEY SAY OFFICIAL – Victor Vernicos

Η Ελλάδα με το Victor θα εμφανιστεί στην όγδοη θέση του Δεύτερου Ημιτελικού την Πέμπτη 11 Μαΐου διεκδικώντας ένα από τα δέκα χρυσά εισιτήρια για το μεγάλο Τελικό του Σαββάτου 13 Μαΐου.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το reaction της ομάδας του EurovisionFun για το “What They Say“, παρακάτω:

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για περισσότερα νέα σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στη Eurovision 2023!

8 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Tina
    Tina says:

    Σίγουρα θα χρειαστούν στον Βερνίκο οι ευχές της Αμάντα καθώς οι περισσότερες δημοσκοπήσεις για τον δεύτερο ημιτελικό δείχνουν την χώρα μας να μην λαμβάνει το εισιτήριο για τον τελικό και τώρα μου έρχονται στο μυαλό σχόλια ατόμων που βρέθηκαν στην επιτροπή κοινού και έγραψαν στο eurovision fun σχετικά με τα τραγούδια που άκουσαν όπως υπάρχει ένα ρυθμικό τραγούδι που όλοι όσοι το άκουσαν στην επιτροπή κοινού συμφώνησαν ότι θα φέρει μια πολύ υψηλή θέση για την Ελλάδα αμέσως μετά σχολίασαν για μια μπαλάντα του Βερνίκου που δημιούργησε ανάμικτα συναισθήματα αλλά είπαν 50-50 οι πιθανότητες πρόκρισης στον τελικό και άλλη ότι θα περάσει αλλά θα βρεθεί σε χαμηλές θέσεις στον μεγάλο τελικό . Τελευταία ελπίδα για πιθανότητα πρόκρισης στον τελικό θα είναι η σκηνική παρουσία όμως σίγουρα είναι απογοητευτικό καθώς όταν βρεθούμε στο Λίβερπουλ οι ξένοι θα αντιμετωπίζουν την χώρα μας ως non qualifier του ημιτελικού καθώς όπως έχω ξαναπεί το τραγούδι δεν έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και το μόνο που απομένει στην ελληνική αποστολή να ελπίζει είναι να παρουσιαστεί κάτι δυνατό πάνω στη σκηνή που θα δώσει πόντους σε ένα αδύναμο όπως φαίνεται τραγούδι.

    Απάντηση
    • Greco London
      Greco London says:

      Βρε καλο μου δε βαρέθηκες να επαναλαμβάνεις όλο τα ίδια και τα ίδια στα σχόλια σου; Αυτό ειναι ενα ποστ για τις ευχές τις Αμαντα και εσυ επαναλαμβάνεις την ίδια κασέτα ξανά και ξανά σε ακούσαμε..
      Στο θέμα μας πάντως ενα μεγάλο μπράβο στην Αμαντα που ειναι ακομπλεξάριστη και μαζί με τον Andrew ειναι νομίζω απο τους λίγους που ευχήθηκαν στον Βίκτωρα.. Το εγχώριο σταρ σύστημα κάνει φαίνεται μονο ευχές σε πιο γνωστά ονόματα όταν πηγαίνουν.. Αν και στην Αμαντα ο Ρουβας έκανε ευχές..
      Τεσπα είτε πάει τελικό είτε οχι εμεις να ευχηθούμε στο βικτωρα τα καλύτερα και να κρατήσει το τεράστιο χαμόγελο του και όλα τα θετικά

      Απάντηση
      • Tina
        Tina says:

        Έχω καταλάβει ότι το άρθρο αναφέρεται στις ευχές της Αμάντα προς τον φετινό εκπρόσωπο αλλά η επανάληψη μητηρ μαθήσεως

        Απάντηση
        • Melissa, goodbye!
          Melissa, goodbye! says:

          Και τι είναι αυτό που πρέπει να εμπεδώσουμε κούκλα μου; ότι δεν γουστάρεις Ελλάδα φέτος; το επαναλαμβάνεις σαν χαλασμένο μαγνητόφωνο εδώ και μήνες. Είναι κακό πράγμμα η εμμονή. Τέλος, επειδή κι εσύ πρέπει να επεδώσει κάτι, πάμε άλλη μία φορά. ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ Η ΜΑΤΖΟΥΚΗ. Ούτε φέτος, ούτε ποτέ, έτσι που τα κατάφερε με το παρεάκι της. Αυτά τα ολίγα.

          Απάντηση
          • Greco london
            Greco london says:

            Θα συμφωνήσω αλλα τζάμπα πασχίζουμε να δώσουμε σε κάποιους ανθρώπους να καταλάβουν πως η τοξικότητα βλάπτει μονο τους ίδιους.. Σαν τον τύπο που βγήκε με πανό στη σκηνή της Loreen και διέκοψε το κομμάτι της. Ούτε το σκοπό του εκπλήρωσε, ούτε το μυνημα του πέρασε και καλο της έκανε στο τέλος γιατι το κοινό που δε θα τη ψήφιζε μετά απο αυτό τη ψήφισε. Το λέμε εδω και βδομαδες.. Να στηρίξουμε τη προσπάθεια ενός ταλαντούχου νέου που εκπροσωπεί τη πατρίδα μας και απο όσο φαίνεται δουλεύει πολύ για αυτό.. Και αν δε περάσουμε δε πειράζει ενας μουσικός διαγωνισμός ειναι.. Πιστευω ομως πως θα περασει..
            ΥΓ. καλο ειναι να μένουμε στο θέμα του άρθρου και οχι να πετάμε άσχετα.. Πέρνει χρόνο και κόπο των παιδιών εδω να τα γράφουν και να μας ενημερώνουν και καλο ειναι να το εκτιμάμε και οχι να παίζουμε τη μονότονη χιλιοπαιγμένη κακεντρεχή κασέτα γιατι δηλώνει και μη σεβασμό και προς το μέρος τους.. Αυτα τα λίγα

  2. Tina
    Tina says:

    Όπως είπες και εσύ είναι κουραστικό να λέμε τα ίδια εύχομαι ο Βερνίκος που πιστεύεις στο τραγούδι του να περάσει από τον ημιτελικό και να μας διατηρήσει στο top ten του μεγάλου τελικού.

    Απάντηση
    • Melissa, goodbye!
      Melissa, goodbye! says:

      Δεν έχει να κάνει με το αν το πιστεύω το τραγούδι ή όχι. Απλά λίγη αξιοπρέπεια επιτέλους και να μην είστε κακα trolls που πετάγεστε σε κάθε άσχετη ανάρτηση και λέτε τα ίδια και τα ίδια. Τη γνώμη σας την έχετε εκφράσει πολλάκις. Πόσο δύσκολο είναι να συγκρατηθείτε λιγάκι;

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *