Ελλάδα: Ο Βίκτωρ στη Φωνή της Ελλάδας: «Θέλω να εμπνεύσω όσους περισσότερους ανθρώπους μπορώ»

Για την προετοιμασία της εμφάνισης στην Eurovision, αλλά και για τα δικά του, προσωπικά όνειρα, μίλησε ο Βίκτωρ Βερνίκος στην Κατερίνα Μπατζάκη και στην αγγλόφωνη εκπομπή «Infinitely Curious», στη Φωνή της Ελλάδας, την Κυριακή 2 Απριλίου 2023.

Κάθε μέρα, όπως είπε, κάνει πολλές πρόβες για την εμφάνιση στη σκηνή του Λίβερπουλ, με σκοπό να βελτιωθεί ο ίδιος, αλλά και να εκφράσει όσο καλύτερα μπορεί το νόημα του τραγουδιού «What They Say».

«Προσπαθώ να διατηρήσω στην παρουσίαση, τη σαφήνεια του συναισθήματος που είχα όταν έγραψα το τραγούδι» εξήγησε ο Βίκτωρ, αποκαλύπτοντας ότι ενώ υπάρχει συγκεκριμένη χορογραφία, επιθυμούν να την κρατήσουν στο ελάχιστο ώστε η εμφάνιση του να υπηρετεί το τραγούδι.

«Το τραγούδι συμβολίζει το να εκφράζεις τον εαυτό σου, με οποίον τρόπο μπορείς» είπε ο Βίκτωρ. «Στο τέλος έχει μία απελευθέρωση, ‘ουρλιάζοντας’ εκφράζω όσα νιώθω, τις σκέψεις μου» πρόσθεσε, εξηγώντας ότι με τον τρόπο αυτό θέλει να αναδείξει τη σημασία του να εκφράζεις αυτό που θες, να το βγάζεις από μέσα σου, να το μοιράζεσαι με άλλους ανθρώπους.

Παρότι αναφέρθηκε στη στιγμή άγχους που ο ίδιος βίωσε και στάθηκε έμπνευση να γράψει το τραγούδι, ο νεαρός καλλιτέχνης επανέλαβε ότι θέλει να αποφεύγει να λέει τη συγκεκριμένη ιστορία, ώστε όσοι το ακούν να το ερμηνεύουν με τον δικό τους τρόπο.

Όσο για το βίντεο κλιπ του τραγουδιού, είπε ότι η βροχή ήταν ιδέα του σκηνοθέτη. «Ήταν μία υπέροχη ιδέα. Η βροχή είναι συμβολική, είναι τα εμπόδια που πέφτουν πάνω σου, αλλά εγώ είμαι εδώ και προσπαθώ να εκφραστώ και να το ξεπεράσω» πρόσθεσε.

Σε ερώτημα για τα μελλοντικά του όνειρα, ο Βίκτωρ ήταν ξεκάθαρος: «Το όνειρό μου δεν είναι να γίνω ο μεγαλύτερος μουσικός στον κόσμο, δεν με νοιάζει η φήμη. Το όνειρο μου είναι να γίνω ο καλλιτέχνης με τη μεγαλύτερη επίδραση τους ανθρώπους. Δεν με νοιάζει να λέω ότι ‘είμαι ο μεγαλύτερος’. Θέλω να μπορώ να μοιράζομαι την αγάπη, να διαδίδω ένα θετικό μήνυμα, να διδάξω τους ανθρώπους από τις εμπειρίες μου. Νιώθω ότι έχω κάτι να δώσω και θέλω να το κάνω στον μεγαλύτερο βαθμό».

Σχολιάζοντας το γεγονός ότι είναι ο νεότερος εκπρόσωπος που έχει στείλει ποτέ η Ελλάδα στην Eurovision και ο νεότερος καλλιτέχνης στον φετινό διαγωνισμό, ο Βίκτωρ παραδέχτηκε ότι πράγματι ο κόσμος εντυπωσιάζεται από αυτό, κάτι που αρέσει και στον ίδιο. Όχι όμως για να εντυπωσιάσει, αλλά για να εμπνεύσει, όπως τόνισε.

«Θέλω οι άνθρωποι να εμπνευστούν από το γεγονός ότι είμαι 16 και το κάνω αυτό» επισήμανε, προσθέτοντας ότι θέλει να τα κάνει το καλύτερο δυνατό, ώστε να εμπνεύσει όσους περισσότερους ανθρώπους μπορεί.

Σαν επιβεβαίωση της επιθυμίας του Βίκτωρα, στο κλείσιμο της εκπομπής, η Κατερίνα Μπατζάκη τον ρώτησε για μηνύματα που λαμβάνει από το κοινό. Ο Βίκτωρ κοίταξε αμέσως το κινητό του και έπεσε πάνω σε μήνυμα που του είχε στείλει ένας νεαρός ο οποίος είχε γενέθλια, γινόταν 16 χρονών και ζητούσε μία αφιέρωση. Ο Βίκτωρ ανταποκρίθηκε άμεσα, με χαμόγελο και μέσα από το στούντιο τράβηξε κι έστειλε βίντεο, ευχόμενος χρόνια πολλά στον συνομήλικο θαυμαστή του.

Η Ελλάδα με το Victor θα εμφανιστεί στην όγδοη θέση του Δεύτερου Ημιτελικού την Πέμπτη 11 Μαΐου διεκδικώντας ένα από τα δέκα χρυσά εισιτήρια για το μεγάλο Τελικό του Σαββάτου 13 Μαΐου.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το reaction της ομάδας του EurovisionFun για το “What They Say“, παρακάτω:

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για περισσότερα νέα σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στη Eurovision 2023!

Πηγή: ΕΡΤ

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *