Εσθονία: Η Λετονία η νικήτρια του τέταρτου επεισοδίου του Eurovisiooni laulud 2023!

Μια ειδική εκπομπή αφιερωμένη αποκλειστικά στις φετινές συμμετοχές της Eurovision προβάλει το ERR, το κρατικό κανάλι της εσθονικής τηλεόρασης. Κάθε Πέμπτη και για έξι συνεχόμενες εβδομάδες στην εκπομπή Eurovisiooni laulud 2023 προβάλλονται μερικές από τις συμμετοχές του 67ου Διαγωνισμού της Eurovision ενώ αυτές βαθμολογούνται από μια ειδικά διαμορφωμένη κριτική επιτροπή η οποία αλλάζει κάθε εβδομάδα.

Νικητής του πρώτου επεισοδίου αναδείχθηκε ο Käärijä με το “Cha Cha Cha” ο οποίος εκπροσωπεί την Φινλανδία, του δεύτερου επεισοδίου η Loreen με το “Tattoo” που εκπροσωπεί τη Σουηδία, στο τρίτο επεισόδιο ο Remo Forrer και το “Watergun” για την Ελβετία,ενώ στο προηγούμενο επεισόδιο ο Marco Mengoni και το “Due Vite” για την Ιταλία ήταν αυτός που κατάφερε να επικρατήσει.

Το πέμπτο επεισόδιο μεταδόθηκε χθες το βράδυ με ένα πάνελ τεσσάρων ατόμων το οποίο αποτελείται από τους δύο παρουσιαστές (την Grete Kuld και τον Tõnis Niinemets), αλλά και δύο καλλεσμένους, τον Piret Krumm και τον Silver Laas.

Στο πέμπτο επεισόδιο οι συμμετοχές που άκουσε και αξιολόγησε το πάνελ ήταν οι:

  • Βέλγιο – Gustaph – “Because of You”
  • Λετονία – Sudden Lights – “Aijā”
  • Πορτογαλία – Mimicat – “Ai coração”
  • Αρμενία – Brunette – “Future Lover”
  • Αζερμπαιτζαν – TuralTuranX – “Tell Me More”
  • Ρουμανία – Theodor Andrei – “D.G.T. (Off and On)”

Νικητές της βραδίας ήταν οι Sudden Lights με το “Aijā” και αναδείχθηκε ως η καλύτερη συμμετοχή ανάμεσα στις έξι που αξιολογήθηκαν.

Το επόμενο επεισόδιο του Eurovisiooni laulud 2023 θα μεταδοθεί την επόμενη Πέμπτη 27/04 μέσα από το ERR.

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *