mae muller

Ηνωμένο Βασίλειο: Αυτή θα είναι η δημιουργική ομάδα πίσω από την εμφάνιση της Mae Muller!

Η ομάδα με την οποία δουλεύει η φετινή εκπρόσωπος του Ηνωμένου Βασιλείου για την σκηνική της εμφάνιση αποκαλύφθηκε! Αυτό που θα παρουσιάσει η Mae Muller στο Λίβερπουλ θα είναι αποτέλεσμα της Black Skull Creative αλλά και του βετεράνου, πλέον, του Διαγωνισμού Marvin Dietmann!

Η Black Skull Creative αποτελείται από τους Dan Shipton, Ross Nicholson, Jay Revell and Paul Gardener με τον Shipton όμως να μην βρίσκεται για φέτος στην ομάδα καθώς έχει αναλάβει από το BBC χρέη Δημιουργικού Διευθυντή για ολόκληρο τον Διαγωνισμό στο σύνολό του.

Ο Marvin Dietmann με καταγωγή από την Αυστρία δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις αφού είναι ιδιαίτερα γνωστός μεταξύ των eurofans. Τα τελευταία χρόνια έχει αναλάβει την σκηνοθετική επιμέλεια σε μια σειρά από συμμετοχές όπως αυτές της Κύπρου για τις χρονιές 2021 και 2022, της Κροατίας το 2021, της Αυστρίας το 2018 (3η θέση), την περσινή συμμετοχή του Ηνωμένου Βασιλείου (2η θέση) ενώ ήταν αυτός που είχε σκηνοθετήσει την Conchita το 2014 (1η θέση).

 

πηγή: eurovoix.com

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision 2023, στο Λίβερπουλ!


Aκολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *