Ηνωμένο Βασίλειο: Δείτε το trailer του BBC για τη Eurovision 2023!

Το BBC έδωσε στη δημοσιότητα το trailer του για τη Eurovision 2023, η οποία θα διεξαχθεί στο Λίβερπουλ με τους δύο ημιτελικούς να λαμβάνουν χώρα στις 9 και 11 και τον Μεγάλο Τελικό στις 13 του Μαΐου.

https://www.tiktok.com/@bbceurovision/video/7226390130586684699

Φαντασμαγορικό το τρέιλερ της φετινής διοργάνωσης συνοδευόμενο με τη μουσική υπόκρουση του Ooh Aah… Just a Little Bit, ενός από τα μεγαλύτερα Βρετανικά hits του διαγωνισμού. Παρόντες στο τρέιλερ είναι εκτός των άλλων και η Mae Muller, εκπρόσωπος του Ηνωμένου Βασιλείου στον φετινό διαγωνισμό, ο Graham Norton, επί σειράς ετών σχολιαστής της Eurovision για το BBC και ένας εκ των παρουσιαστών της φετινής διοργάνωσης, καθώς και ο Rylan Clark, συμπαρουσιαστής της κλήρωσης των ημιτελικών για τη Eurovision 2023.

Το κλιπ με τη σειρά του μαρτυρά το φοβερό ενδιαφέρον των Βρετανών για τον διαγωνισμό, τον οποίον φιλοξενούν για πρώτη φορά μετά από 25 χρόνια και για λογαριασμό της Ουκρανίας, νικήτριας της Eurovision 2022. Οι Βρετανοί δείχνουν με κάθε ευκαιρία το πόσο ενθουσιασμένοι είναι με τη φετινή διοργάνωση, έχοντας ήδη διοργανώσει μια φαντασμαγορική τελετή αποκάλυψης της σκηνής του διαγωνισμού παρουσία του βασιλικού ζεύγους. Το βασιλικό ζεύγος, μάλιστα, γνώρισε τη φετινή εκπρόσωπο του Ηνωμένου Βασιλείου Mae Muller, καθώς και άτομα που εμπλέκονται με τη φετινή διοργάνωση.

https://twitter.com/bbceurovision/status/1651268150913118209

Όλα αυτά και ο σχεδιασμός κάθε λεπτομέρειας, προμηνύουν μια υπέροχη διοργάνωση, την οποία και εμείς θα μπορέσουμε να παρακολουθήσουμε καλύτερα τις προσεχείς εβδομάδες.

Πώς σας φαίνεται το trailer του BBC για τη Eurovision 2023; Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για περισσότερα νέα σχετικά με τη Eurovision 2023!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *