Η Eurovision 2023 ξεκινά | Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun!

Οι δύο εβδομάδες του χρόνου που όλοι εμείς οι eurofans περιμένουμε επιτέλους έφτασαν! Από αύριο Κυριακή 30 Απριλίου τα φώτα στην σκηνή της M & S Bank Arena στο Λίβερπουλ ανάβουν, για να υποδεχθούν τις 37 αποστολές που διαγωνίζονται στον 67ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision. To Eurovisionfun, η δημοφιλέστερη ιστοσελίδα για την Eurovision σε Ελλάδα και Κύπρο και μία από τις μεγαλύτερες σε ολόκληρη την Ευρώπη είναι πανέτοιμη, για να σας κρατήσει συντροφιά τις επόμενες δύο εβδομάδες και να φωτίσει κάθε αθέατο παρασκήνιο.

Πλήρης κάλυψη όλων των προβών

Τόσο στην ελληνική, όσο και στην αγγλική εκδοχή του site μας, από αύριο θα υπάρχει αναλυτικά περιγραφή όλων των προβών. Με την προσωπική ματιά των συντακτών μας, θα περιγράψουμε, αλλά και θα σχολιάσουμε, όλα όσα βλέπουμε στις πρόβες. Φυσικά κάθε βράδυ θα υπάρχει η περίληψη της ημέρας, με όλα όσα μας άρεσαν, αλλά και αυτά που δεν μας άρεσαν.

Η πορεία των στοιχημάτων, των προβλέψεων και όλων των αναλύσεων για το τελικό αποτέλεσμα θα γίνεται επίσης σε σχεδόν καθημερινή βάση. Φυσικά και ό,τι άλλο νεότερο γίνεται στο Λίβερπουλ, τόσο η ομάδα μας που θα βρίσκεται εκεί, όσο και η ομάδα μας από την Ελλάδα θα σας το μεταφέρει, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα που μας διακρίνει.

Καθημερινά live στο YouTube

Ξεκινώντας από σήμερα το βράδυ στις 22.30 η αγαπημένη σας παρέα, θα είναι live στο κανάλι μας στο Youtube για να σχολιάζει τις πρόβες και όλα όσα λαμβάνουν χώρα στο Λίβερπουλ, φυσικά μαζί σας.

Από την Δευτέρα 8/5 οπότε και το κέντρο τύπου ανοίγει στο Λίβερπουλ, τα live μας θα γίνονται και από εκεί, μεταφέροντας σας όλο το κλίμα που υπάρχει τόσο για την ελληνική και κυπριακή συμμετοχή, όσο φυσικά και για τα μεγάλα φαβορί του διαγωνισμού.

Τα social media θα πάρουν φωτιά

Μέσα από το Instagram, το Twitter και το TikTok μας θα παρακολουθείτε βίντεο και φωτογραφίες, από τις πρόβες, τις ζωντανές εμφανίσεις των καλλιτεχνών στο eurovillage, αλλά και όλα τα δρώμενα στην πόλη του Λίβερπουλ που φοράει τα γιορτινά της για την μεγάλη μουσική γιορτή.

Το Eurovisionfun σε όλα τα τηλεοπτικά δίκτυα

Όπως συνέβη και τα 2 προηγούμενα χρόνια, οι συντάκτες του Eurovisionfun θα είναι σχεδόν σε όλα τα πανελλήνιας και μη εμβέλειας τηλεοπτικά κανάλια, για να μεταδώσουν τις εξελίξεις γύρω από τον αγαπημένο μας διαγωνισμό. Φυσικά για κάθε τηλεοπτική μας εμφάνιση θα σας ενημερώνουμε μέσα από τα κοινωνικά μέσα δικτύωσής μας, ενώ και στο κανάλι μας στο YouTube θα παρακολουθείτε τις περισσότερες από αυτές.

Για όλους αυτούς και πολύ περισσότερους λόγους, σας ζητούμε για μία ακόμη φορά να μας εμπιστευθείτε και να μπείτε στην μεγάλη παρέα του Eurovisionfun. Η μεγάλη μουσική γιορτή στο Λίβερπουλ ξεκινά και δεν θα την ζήσετε πουθενά καλύτερα!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun, η αυλαία στο Λίβερπουλ μόλις ανοίγει!


Aκολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *