Ιρλανδία: Οι Wild Youth διακόπτουν τη συνεργασία τους με τον καλλιτεχνικό διευθυντή της συμμετοχής τους λόγω τρανσφοβικών tweets!

Μόλις δυο εβδομάδες απομένουν μέχρι τον Α’ Ημιτελικό της Eurovision 2023 και οι Wild Youth, εκπρόσωποι της Ιρλανδίας στη Eurovision 2023, αποφάσισαν να διακόψουν κάθε δεσμό με τον καλλιτεχνικό διευθυντή της συμμετοχής τους.

Η διακοπή της συνεργασίας των Wild Youth με τον Ian Banham έγινε μετά από κάποια screenshots από tweets του λογαριασμού του Banham, που άρχισαν να κυκλοφορούν στο Twitter και τα οποία ήταν προσβλητικά απέναντι στην trans κοινότητα. Στα tweets του, ο Banham φερόνταν να αναφέρεται στις τρανς γυναίκες ως άνδρες.

Ian Banham

Η αποκάλυψη έγινε από το ESCdiscord, που συνήθως παραμένει ανώνυμο και μοιράζεται νέα σχετικά με τον διαγωνισμό.

Σε δημοσίευσή του στο Twitter, το συγκρότημα αναφέρει:

Οι Wild Youth είναι ένα συγκρότημα που υποστηρίζει την ενότητα και την ευγένεια. Το τραγούδι μας πρεσβεύει τις αντιλήψεις μας ως συγκρότημα. Έχουμε διακόψει κάθε δεσμό με τον Ian Banham και δεν θα τον έχουμε κοντά στην ομάδα μας στην αποστολή μας στη Eurovision. Ζητούμε συγγνώμη σε όλους όσοι προσβλήθηκαν από τα σχόλιά του.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Banham, ο ίδιος έχει δουλέψει με μεγάλα ονόματα, όπως οι Lily Allen, Kylie Minogue, Katya Jones, Cheryl and Westlife. Επίσης, είναι χορογράφος και καλλιτεχνικός διευθυντής του Ιρλανδικού Dancing With The Stars.

Πηγή: Metro

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το reaction video της ομάδας του EurovisionFun για τη συμμετοχή της Ιρλανδίας, παρακάτω:

Η Ιρλανδία διαγωνίζεται με τους Wild Youth και το We Are One στον 1ο ημιτελικό της 9ης Μαΐου, με σειρά εμφάνισης 6.

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για περισσότερα νέα σχετικά με τη συμμετοχή της Ιρλανδίας στη Eurovision 2023!

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *