Ισπανία: Η σκηνική εμφάνιση του Eaea θα είναι μαγική και δυναμική!

Δύναμη, μαγεία και ισχύς είναι οι λέξεις που χαρακτηρίζουν αυτό που ετοιμάζει η ισπανική αποστολή και αυτό που θα δούμε επί σκηνής στο Λίβερπουλ.

Μιλώντας στο Eurovision Space, η Dalia Negra, το στούντιο που έχει αναλάβει την καλλιτεχνική επιμέλεια του Eaea, αναφέρθηκε σε αυτά που θα δούμε από τη Blanca Paloma στη σκηνή της Eurovision. Η εν λόγω ομάδα έχει αναλάβει τα visuals και τον σχεδιασμό που θα χρησιμοποιηθεί στην εμφάνιση της Ισπανίας στον Μεγάλο Τελικό της 13ης Μαΐου.

Η σκηνική εμφάνιση του Eaea θα είναι διαφοροποιημένη σε σχέση με αυτό που παρακολουθήσαμε στο Benidorm Fest και οι αλλαγές αυτές θα σχετίζονται ως επί το πλείστον με το 2ο μισό της εμφάνισης

Εν γένει, η δομή της εμφάνισης στο Benidorm θα διατηρηθεί, κυρίως στο πρώτο μέρος της εμφάνισης. Από τη μέση και προς το τέλος, εκεί είναι που θα υπάρξουν περισσότερες λεπτομέρειες και θα παρατηρηθούν περισσότερες αλλαγές, πάντα με σεβασμό στην εμφάνιση του Benidorm.

Γενικά, η ομάδα εξήγησε στην εμφάνιση της Blanca Paloma στη σκηνή της Eurovision, θέλουν να διατηρήσουν τα βασικά στοιχεία που υπήρχαν και στο Benidorm Fest και να τα αναβαθμίσουν με όλες τις δυνατότητες που μπορεί να δώσει η σκηνή στο Λίβερπουλ.

Οι λέξεις που χαρακτηρίζουν την εμφάνιση της Blanca Paloma είναι:

Δύναμη, μαγεία, ισχύς, ρίζες, συναίσθημα, σόου και αλήθεια.

Υπενθυμίζουμε ότι η Ισπανία ως μέλος των BIG-5 διαγωνίζεται απευθείας στον τελικό της 13ης Μαΐου και διεκδικεί το πρώτο βραβείο μετά από 54 χρόνια και μετά από την 3η θέση που κατάφερε πέρσι η Chanel και αναζοπύρωσε το ενδιαφέρον των Ισπανών για τον διαγωνισμό.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το reaction video της ομάδας του EurovisionFun για τη συμμετοχή της Blanca Paloma παρακάτω:

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλα τα νέα σχετικά με τη Eurovision 2023!

Πηγή:eurovoix.com
1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *