Ισπανία: Η Ruth Lorenzo θα ανακοινώσει το 12αρι της κριτικής επιτροπής!

Όπως ανακοίνωσε η El Plural, η Ruth Lorenzo, που εκπροσώπησε την Ισπανία στην Eurovision 2014, θα επιστρέψει φέτος στο φεστιβάλ ως εκπρόσωπος της ισπανικής κριτικής επιτροπής στον τελικό που θα διεξαχθεί στις 13 Μαΐου. Η τραγουδίστρια αντικαθιστά την παρουσιάστρια Nieves Álvarez, η οποία ανακοινώνει τα αποτελέσματα της Ισπανικής επιτροπής στα πέντε τελευταία φεστιβάλ, από το 2017.

Η Ruth Lorenzo είναι στενά συνδεδεμένη με τη Eurovision από τη συμμετοχή της το 2014 με το τραγούδι “Dancing in the rain“, με το οποίο κατέλαβε τη 10η θέση, κατακτώντας έτσι μια από τις καλύτερες θέσεις για την Ισπανία τη δεκαετία του 2010 (μαζί με την Pastora Soler, επίσης 10η το 2012). Επίσης έχει εμφανιστεί στο πρώτο PrePartyES το 2017 και το 2022, ενώ ήταν καλεσμένη στο Benidorm Fest 2022.

Φέτος η Ισπανία εκπροσωπείται από την Blanca Paloma με το «Eaea». Παρακάτω μπορείτε να απολαύσετε την ομάδα του Eurovisionfun στο Reaction βίντεο για το “Eaea”:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Ισπανίας στην Eurovision 2023!

πηγή: escplus.es

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *