Κύπρος: Δείτε τον Andrew Lambrou να ερμηνεύει για πρώτη φορά ζωντανά το “Break A Broken Heart”!

Σημερινός σταθμός του Australian Eurovision Preview Party Tour 2023, ήταν η πόλη του Σίδνεϊ, Παρασκευή 14 Απριλίου, και ο καλεσμένος-έκπληξη που εμφανίστηκε μαζί με την Brooke Scullion (Ιρλανδία 2022) στο πάρτι που διοργανώθηκε από το Sydney OGAE Australia ήταν ο εκπρόσωπος της Κύπρου Andrew Lambrou!

Οι Αυστραλιανοί θαυμαστές του είχαν την ευκαιρία να τον απολαύσουν ζωντανά τη φετινή Κυπριακή συμμετοχή “Break a Broken Heart“!

Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στο RIK-CYBC που μας παραχώρησε βίντεο από τη ζωντανή ερμηνεία του Andrew, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω:

Ο Andrew Lambrou διαγωνίζεται 6ος με την Κύπρο, στο 2ο ημιτελικό που θα διεξαχθεί στις 11 Μαΐου στο Λίβερπουλ.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το reaction των συντακτών του Eurovisionfun, αντιδρώντας και σχολιάζοντας την Κυπριακή συμμετοχή στη Eurovision 2023 παρακάτω:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλα τα νέα σχετικά με την Κυπριακή συμμετοχή στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2023, στο Λίβερπουλ!

1 reply
  1. Mike
    Mike says:

    Φωνητικά μπορεί να αποδώσει πολύ καλά όπως φαίνεται. Το θέμα είναι η σκηνική παρουσία γιατί με τον Marvin Dietmann τα τελευταία χρόνια η Κύπρος δεν είχε κ τα καλύτερα αποτελέσματα.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *