Κύπρος: Η συγκινητική ανάρτηση του Andrew Lambrou για την καταγωγή του!

Στο ζενίθ των προετοιμασιών του για το Λίβερπουλ και μόλις 2 μέρες από την αναχώρηση του, μια ευχάριστη έκπληξη επιφυλάσσονταν για τον Andrew Lambrou. Ο Lambrou επισκέφθηκε το χωριό καταγωγής του πατέρα του, τον Κάθηκα Πάφου, όπου και όντας ομογενής μεγαλωμένος στην Αυστραλία είχε την ευκαιρία να συναντήσει για πρώτη φορά συγγενείς του.

Η επίσκεψη του Andrew Lambrou στον Κάθηκα της Πάφου, επισφραγίστηκε και με μια πολύ συγκινητική ανάρτησή του στο Instagram, στην οποία αναφέρει τα εξής:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Andrew Lambrou (@andrew_lambrou)

 

Σήμερα συνέβη κάτι που δεν έχω αισθανθεί ποτέ ξανά. Είχα την ευκαιρία να επισκεφθώ τα χωριά από τα οποία κατάγονται ο παππούς Λάμπρος και η γιαγιά Κάρολ. Σήμερα γνώρισα τα ξαδέρφια των παππούδων μου, τους καλύτερους παιδικούς φίλους, ακόμα και τέταρτα ξαδέρφια μου. Ζώντας την εμπειρία της Eurovision, πραγματικά με βοήθησε να ανοίξω τα μάτια μου. Είχα την ευκαιρία να αγκαλιάσω πραγματικά την καταγωγή μου και είμαι απίστευτα ευγνώμων που μπόρεσα να το κάνω. Ο μόνος τρόπος να το περιγράψω είναι η αίσθηση της οικογένειας και ότι ανήκω κάπου. Σαν Κύπριος μεγαλωμένος στην Αυστραλία, είμαι πολύ περήφανος για την οικογένειά μου και σέβομαι τις προσπάθειες που έκαναν μαζί με τα παιδιά τους να φέρουν τον πυρήνα της Κυπριακής παράδοσης μέχρι την Αυστραλία. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτό που έζησα σήμερα και είμαι πολύ χαρούμενος που αναχωρώ για το Λίβερπουλ με αυτό το συναίσθημα για να εκπροσωπήσω τη χώρα καταγωγής μου.

Εμφανώς συγκινημένος ο Andrew Lambrou αναχωρεί το Σάββατο για το Λίβερπουλ, με μια δυναμική ολοένα αυξανόμενη, η οποία και αποτυπώνεται στα στοιχηματικά γραφεία, όπου παρουσιάζει ανοδικές τάσεις.

Αυτή είναι ίσως και η μαγεία της Eurovision, το να έρχεσαι κοντά στις ρίζες σου. Αυτό, μάλιστα, ενέχει και ιδιαίτερης σημασίας για άτομα της ομογένειας, από τους οποίους η ανάληψη της εκπροσώπησης πολλές φορές τυγχάνει αποδοκιμασίας από το εγχώριο κοινό. Η επανασύνδεση με τις ρίζες και o εναγκαλισμός τους με την καταγωγή τους είναι σίγουρα πολύ θετικές πτυχές που απορρέουν από τη συμμετοχή τους στη Eurovision και αυτό δεν μπορεί να αγνοηθεί!

Η Κύπρος με τον Andrew Lambrou και το Break A Broken Heart διαγωνίζεται στον 2ο ημιτελικό της 11ης Μαΐου, με σειρά εμφάνισης 6.

https://www.youtube.com/watch?v=zrFUKqTy4zI

 

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το reaction video της ομάδας του EurovisionFun για το Break A Broken Heart παρακάτω:

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για περισσότερα νέα σχετικά με τη Eurovision 2023!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *