Κύπρος: Με την ίδια ομάδα σχολιαστών και στη Eurovision 2023!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Cyprus Times, η ομάδα σχολιασμού του RIK για τη Eurovision 2023 παραμένει η ίδια. Για 2η συνεχόμενη χρονιά, λοιπόν, χρέη σχολιαστών θα αναλάβουν οι Μελίνα Καραγεωργίου και ο Αλέξανδρος Ταραμουντάς.

Η Μελίνα Καραγεωργίου είναι δημοσιογράφος. Έχει σπουδάσει επικοινωνία και ΜΜΕ στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ενώ έχει και μεταπτυχιακό τίτλο (Human Resource Management and Organizational Behavior). Ομιλεί άπταιστα αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά, ενώ όπως λέει και η ίδια είναι μισή-μισή από Ελλάδα και Κύπρο και 100% και από τις δύο χώρες, αφού είναι δημότης Λεμεσού, αλλά και Αθηνών!

Ήταν η σχολιάστρια του διαγωνισμού της Eurovision για το ΡΙΚ από το 2008 μέχρι και το 2016, αποσπώντας πάντοτε πολύ θετικά σχόλια, ενώ η ίδια δηλώνει πολύ φανατική με τον διαγωνισμό.

Ο Αλέξανδρος Ταραμουντάς είναι παρουσιαστής της καθημερινής εκπομπής του ΡΙΚ, Όλα Στον Αέρα.

Παράλληλα, το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει το όνομα του Λουκά Χαμάτσου ως εκφωνητή της βαθμολογίας της κριτικής επιτροπής της Κύπρου για τη Eurovision 2023. Το όνομα του Χαμάτσου είναι πολύ γνώριμο, καθώς αυτή θα είναι η 10η φορά που θα ανακοινώσει την ψηφοφορία της Μεγαλόνησου, με την πρώτη του φορά να είναι το μακρινό 2000.

Με μια πολύ δυνατή ομάδα προχωράει η Κύπρος για τις ετοιμασίες της για τη Eurovision 2023, ενώ η δυναμική της Κύπρου γίνεται ολοένα και περισσότερο εμφανής με την αποτύπωσή της και στις στοιχηματικές αποδόσεις. Ενδεικτικά, η Κύπρος βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη 19η θέση για τις πιθανότητες νίκης με ανοδικές τάσεις, ενώ πριν λίγες εβδομάδες βρίσκονταν στην 22η θέση.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το reaction video της ομάδας του EurovisionFun για την Κυπριακή συμμετοχή, παρακάτω:

Υπενθυμίζουμε πως η Κύπρος διαγωνίζεται με τον Andrew Lambrou και το Break A Broken Heart στον 2ο ημιτελικό της 11ης Μαΐου, με σειρά εμφάνισης 6. Η πρώτη τεχνική πρόβα του Andrew Lambrou θα λάβει χώρα την 1η Μαΐου.

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για περισσότερα νέα σχετικά με την Κυπριακή συμμετοχή στη Eurovision 2023!

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *