Λιθουανία: Το LRT μας προσκαλεί να συμμετέχουμε στο “Singing Europe” για την υποστήριξη της Monika Linkytė!

Ενώ η Monika Linkytė ετοιμάζεται για τη εμφάνιση της στη μεγάλη σκηνή της Eurovision, το LRT μας προσκαλεί να συμμετέχουμε ατομικα, ειτε σε χορωδίες ή γκρουπ και σύνολα με το συνθημά “Singing Europe”.

Η πρωτοβουλία “Singing Europe” μας προσκαλεί να συγκεντρωθούμε σε μεγάλες και μικρές χορωδίες και να τραγουδήσουμε τη φράση «čiūto tūto» από το τραγούδι της Monika Linkytė, που είναι ήδη χαραγμένο στη μνήμη μας. Φροντίστε να κινηματογραφήσετε το τραγούδι σας και να το μοιραστείτε με την ομάδα του LRT στον ιστότοπο pridainuojam.lrt.lt, από τις 11 Απριλίου έως τις 28 Απριλίου.

Μπορείτε επίσης να εκφράσετε την υποστήριξή σας στον εκπρόσωπο της Λιθουανίας στη Eurovision κοινοποιώντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προσθέτοντας το hashtag #singingEuropa.

Ο γενικός αναπληρωτής διευθυντής του LRT, Gytis Oganauskas δήλωσε τα εξής:

Το LRT αναζητά συνεχώς νέους τρόπους για να συγκεντρώσει και να ενώσει τους πάντες – πρόσφατα προσκαλέσαμε δωρεές στην Ουκρανία στην καμπάνια Radarom, πριν από μερικά χρόνια σηκώσαμε το Κίτρινο Κύμα συνοδεύοντας τους The Roop στη Eurovision. Αυτή τη φορά, αποφασίσαμε το “Sing Europe” και να δείξουμε σε όλους πόσο μοναδική ειναι η μουσική κληρονομιά και κουλτούρα που έχουμε, προσκαλώντας σας να ερμηνεύσετε το μοτίβο του “chiutas tūtos” που προέκυψε και να γίνει η χορωδία της Monika Linkytės που υποστηρίζει όλη τη Λιθουανία. «Τραγουδώντας» στην Ευρώπη, θα συστηθούμε σε ολόκληρη την ήπειρο και θα δείξουμε πώς μοιάζει το μιούζικαλ της Λιθουανίας. 

Η σύνδεση για να τραγουδήσετε μαζί είναι εύκολη – στη σελίδα pridainuojam.lrt.lt θα βρείτε ένα έτοιμο καραόκε του τραγουδιού, το οποίο θα σας βοηθήσει να τραγουδήσετε εύκολα και γρήγορα το απαραίτητο μέρος του τραγουδιού με τη χορωδία σας. Συνιστάται η λήψη του βίντεο χωρίς μουσική υπόκρουση (κατά προτίμηση acappella).

Η ομάδα του LRT θα μοιραστεί τα βίντεο που στείλατε σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές και στο Διαδίκτυο, έτσι ώστε οι χορωδίες να ακούγονται όχι μόνο σε ολόκληρη τη Λιθουανία, αλλά και σε όλη την Ευρώπη.

Μάθετε περισσότερα για την καμπάνια και τους όρους συμμετοχής στην ιστοσελίδα pridainuojam.lrt.lt.

Παρακάτω δείτε το reaction video της ομάδας του EurovisionFun για την συμμετοχή της Λιθουανίας στην Eurovision 2023:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για περισσότερα νέα σχετικά με την Λιθουανία στη Eurovision 2023!

Πηγή: LRT

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *