Μολδαβία: Η αγαπημένη φωτογραφία του Pasha Parfeni και η πρωτότυπη έκκλησή του για βοήθεια!

Στο πλαίσιο της σειράς με μικρά βίντεο που ετοιμάζει ο επίσημος λογαριασμός της Eurovision στα social media και στα οποία όλοι οι συμμετέχοντες του φετινού διαγωνισμού μοιράζονται την αγαπημένη φωτογραφία που έχουν στη συλλογή τους, σήμερα ήταν η σειρά του Pasha Parfeni, εκπροσώπου της Μολδαβίας στη Eurovision 2023.

 

Η φωτογραφία που επέλεξε ο Pasha να μοιραστεί ήταν αυτή του αυτοκινήτου του, αναφέροντας τα εξής:

Αυτό είναι το αυτοκίνητό μου και το πουλάμε γιατί πραγματικά χρειαζόμαστε χρήματα. Επομένως, αν θέλετε να υποστηρίξετε την ομάδα μας στη Eurovision 2023, απλά στείλτε μου προσωπικό μήνυμα. Είναι πολύ καλό αμάξι.

Σίγουρα πρόκειται για έναν ιδιαίτερο τρόπο παροχής οικονομικής στήριξης σε μια αποστολή. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε με σιγουριά, βέβαια, κατά πόσο η έκκληση του Pasha Parfeni ήταν απολύτως σοβαρή ή ενείχε κάποια δόση χιούμορ και αστεϊσμού. Η αλήθεια είναι πως με αυτή του η έκκληση πιθανώς μπορεί να στηλιτεύει τα πολύ μεγάλα έξοδα που έχουν να καλύψουν όλες οι αποστολές προκειμένου να εμφανιστούν στη σκηνή της Eurovision, καθώς και τη δυσκολία ανεύρεσης των συγκεκριμένων πόρων, ιδιαίτερα για μια μικρή χώρα, όπως η Μολδαβία, που συχνά παρουσιάζεται ως η φτωχότερη χώρα στην Ευρώπη.

Παρόμοιο σχόλιο έκαναν πρόσφατα και οι εκπρόσωποι της Σλοβενίας, Joker Out!, με ένα tweet τους, όπου με αφορμή το πρόμο των Ισραηλικών Αερογραμμών για την εκπρόσωπό τους Noa Kirel, εξέφρασαν τον προβληματισμό τους για το πως θα καταφέρουν να χωρέσουν όλα τους τα ρούχα μέσα στην 20κιλη αποσκευή που δικαιούνται.

https://twitter.com/JokerOutBand/status/1650097007069896704?cxt=HHwWgICx9YefqeYtAAAA

Το μόνο σίγουρο είναι πως όλοι οι καλλιτέχνες θα βρίσκονται εκεί και θα κάνουν ό,τι χρειαστεί, ακόμη κι αν αυτό είναι να πωλήσουν το αυτοκίνητό τους!

Η Μολδαβία διαγωνίζεται φέτος με τον Pasha Parfeni και το Soarele și luna στον 1ο ημιτελικό της 9ης Μαΐου, με σειρά εμφάνισης 10.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε και το reaction video της ομάδας του EurovisionFun για τη συμμετοχή της Μολδαβίας στη Eurovision 2023 παρακάτω:

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλα τα νέα σχετικά με τη Eurovision 2023!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *