Μολδαβία: Το Υπουργείο Πολιτισμού ανακοίνωσε την οικονομική στήριξη προς τον Pasha Parfeni!

To Υπουργειο Πολιτισμού της Μολδαβίας, ανακοίνωσε πριν από λίγο τα σχέδια του για την οικονομική ενίσχυση του εκπροσώπου τους στην Eurovision 2023, Pasha Parfeni.

O Pasha Parfeni, o εκπρόσωπος της Mολδαβίας στην Eurovision 2023, συναντήθηκε με τον Υπουργό Πολιτισμού της χώρας, τον Sergiu Prodan, o οποίος του ευχήθηκε επιτυχία και ανακοίνωσε την οικονομική ενίσχυση για την συμμετοχή της Μολδαβίας στον διαγωνισμό. Ο Υπουργός πρόσθεσε πως θέλει ο Pasha, να φέρει την Eurovision στην Μολδαβία.

«Ο υπουργός Πολιτισμού ευχήθηκε επιτυχία στον ερμηνευτή και την ομάδα του, αλλά και να φέρει τη Eurovision στη Μολδαβία με το τραγούδι «Soarele şi luna» (Ο ήλιος και το φεγγάρι). Το Υπουργείο Πολιτισμού έχει παράσχει σημαντική οικονομική υποστήριξη για την ανάπτυξη του Μολδαβού καλλιτέχνη στον φετινό διαγωνισμό».

Ο Pasha Parfeni, επιστρέφει στον διαγωνισμό μετά από 11 χρόνια μετά την εμφάνιση του στο Μπακού τoυ Αζερμπαϊτζάν το 2012. Η Μολδαβία θα εμφανιστεί στην θέση 10 του πρώτου ημιτελικού στις 9 Μαΐου.

Μπορείτε να δείτε το reaction video των συντακτών μας στην συμμετοχή της Μολδαβίας, στο παρακάτω βίντεο:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Μολδαβίας στην Eurovision 2023, στο Λίβερπουλ!

Πηγή: moldova1.md

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *