Οι 3SUM αποκαλύφθηκαν | Δείτε το video clip του “Ένοχος”!

Για το νέο project του Δημήτρη Κοντόπουλου και της Cobalt σας είχαμε ενημερώσει σε προηγούμενο μας άρθρο. Πριν από λίγο έγιναν τα αποκαλυπτήρια των 3SUM, του νέου pop γυναικείου συγκροτήματος. Το video clip του Ένοχος με το οποίο μας συστήνονται στην ελληνική δισκογραφία βρίσκεται ήδη στον αέρα.

Είχε καιρό να εμφανιστεί ένα girl band που να ενώνει το ταλέντο τριών κοριτσιών στο τραγούδι και στον χορό σε μια έκρηξη από good feelingspop χρώματα, έξυπνους στίχους, κολλητικές χορογραφίες & συναισθήματα σαν τσιχλόφουσκα που σκάει με θόρυβο.

Τώρα, όμως, όλοι οι πλανήτες ευθυγραμμίστηκαν για την εμφάνιση των 3SUM, της Κωνσταντίνας, της Ιουλίτας και της Αμέλια, οι οποίες ήδη από το ντεμπούτο single «Ένοχος» ευλογήθηκαν από το μαγικό χέρι του διάσημου παραγωγού Δημήτρη Κοντόπουλου και του στιχουργού των επιτυχιών Νίκου Γρίτση, με ένα pop τραγούδι που ξεχωρίζει!

Το video clip του «Ένοχος», σε σκηνοθεσία Κώστα Καρύδα και art direction των Mike Papanikolaou & Bill Roxenos, το απολαμβάνει κανείς με ποπκορν και παγωτό, ενώ οι 3SUM κατακλύζουν την οθόνη με την ακαταμάχητη φρεσκάδα τους και γεμίζουν και τις 3 διαστάσεις με κίνηση και ενέργεια.

Πως σας φάνηκαν οι 3SUM; Θα θέλατε να τις δείτε στην σκηνή του διαγωνισμού;

5 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Christos
    Christos says:

    Ναι δεν μαρεσε καθολου το τραγούδι. Αλλα καταπληκτικες χορεύτριες. Με ενα καλο τραγούδι σιγουρα μπορουν να μας φερουν πολυ ψηλα

    Απάντηση
  2. Just an opinion
    Just an opinion says:

    Δηλαδή το είδος indie singer songwriter πέθανε με τον Βίκτωρα; Εάν πάμε για ντιριντάχτα ας πάει η Καλομοίρα. Πως αλλιώς να μας το πει; Είναι έτοιμη κ έχει όλο το πακέτο, μέχρι κ για νίκη!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *