Ολλανδία: Ο Duncan Laurence επιστρατεύτηκε ώστε να “αναστήσει” το “Burning Daylight”!

Η κατάσταση με την φετινή συμμετοχή της Ολλανδίας στον διαγωνισμό φαίνεται να είναι πιο σοβαρή από ότι ανέμενε κανείς. Μετά την επίσημη θέση που αναγκάστηκε να λάβει η δημόσια τηλεόραση της χώρας (Avrotros), εξαιτίας του κύματος αρνητικών σχολίων που έλαβαν οι Mia & Dion αμέσως μετά τις δύο live εμφανίσεις τους στα Eurovision pre parties, τώρα ο τελευταίος νικητής της Ολλανδίας και συνθέτης του τραγουδιού με το οποίο οι δύο νεαροί καλλιτέχνες θα διαγωνιστούν στο Λίβερπουλ – Duncan Laurence, επιστρατεύεται ώστε να τους βοηθήσει στην μάχη που έχουν να δώσει στον πρώτο δύσκολο ημιτελικό.

Ο Duncan Laurence με δημοσίευση του στα κοινωνικά του δίκτυα, ενημερώνει τους θαυμαστές του πως θα αναβάλει την προγραμματισμένη κυκλοφορία του νέου του τραγουδιού, όπως και άλλες υποχρεώσεις που είχε, αφού το επόμενο διάστημα θα επικεντρωθεί αποκλειστικά στους Mia & Dion και στο πως θα ερμηνεύσουν καλύτερα το Burning Daylight, στην σκηνή του διαγωνισμού.

Μάλιστα αναφέρει και κάτι σχετικά μελοδραματικό, πως θα δώσει όλες του τις δυνάμεις προκειμένου να βοηθήσει τους δύο νεαρούς καλλιτέχνες και το Burning Daylight για το οποίο δούλεψε σκληρά ώστε να έρθει στη ζωή και προφανώς τώρα βρίσκεται σε κίνδυνο. Η περιγραφή της κατάστασης με αυτό τον άσχημο και γλαφυρό όμως τρόπο, στην οποία βρίσκεται αυτή την στιγμή η ολλανδική συμμετοχή, φαίνεται και στον πίνακα των στοιχημάτων, τα οποία προβλέπουν τον αποκλεισμό της χώρας μετά από πολλά χρόνια, από τον τελικό της Eurovision.

Η δήλωση αυτή έρχεται μετά την δήλωση του Eric van Stade, εκπροσώπου του Avrotros, ο οποίος στο RTL Boulevard, περιέγραψε επακριβώς το πρόβλημα που έχουν να αντιμετωπίσουν οι φετινοί εκπρόσωποι της χώρας στο διαγωνισμό:

Ξέρουμε τι φταίει, το έχει δει ολόκληρη η Ολλανδία. Η δημιουργική ομάδα που εργάζεται πάνω σε αυτό συνεχίζει τώρα, ακριβώς σε αυτά τα σημεία, να γίνουν σωστά τα φωνητικά…Υπήρχαν δύο νέοι καλλιτέχνες, δύο νέα ταλέντα. Μόνο φέτος βλέπουμε ότι το βήμα (που πρέπει να κάνουν) για τη μεγάλη σκηνή είναι πολύ μεγαλύτερο από ότι τα προηγούμενα χρόνια που δουλέψαμε με νεαρά ταλέντα. 

Θυμίζουμε πως η φετινή ολλανδική συμμετοχή επιλέχθηκε εσωτερικά για μία ακόμη χρονιά από την δημόσια τηλεόραση της χώρας. Η Ολλανδία πάντως φαίνεται πως εξετάζει να αλλάξει το σύστημα επιλογής την επόμενη χρονιά και να επανέλθει στην μέθοδο του εθνικού τελικού.

Παρακάτω δείτε το video reaction του Eurovisionfun για την ολλανδική συμμετοχή:

Θα καταφέρει η Ολλανδία να προκριθεί στον τελικό; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *