Σλοβενία: Πλημμύρισε η Λιουμπλιάνα για την αποχαιρετιστήρια συναυλία των Joker Out!

Λίγο πριν αναχωρήσουν για το Λίβερπουλ και τον 67ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, οι Joker Out, το συγκρότημα που εκπροσωπεί την Σλοβενία στο διαγωνισμό, έδωσαν μία μεγάλη αποχαιρετιστήρια συναυλία στο κέντρο της Λιουμπλιάνας. Η κεντρική πλατεία της πόλης κυριολεκτικά πλημμύρισε από κόσμο, ο οποίος τραγουδούσε δυνατά το Carpe Diem μαζί με τους Joker Out, σε μία ακόμη πολύ δυνατή ερμηνεία, γεμάτη ενέργεια, από το πιο δημοφιλές μουσικό συγκρότημα στην χώρα.

Οι Joker Out απέδειξαν και πάλι πως το live είναι το δυνατό τους σημείο και αποκάλυψαν πως και στο Λίβερπουλ θα τραγουδήσουν ζωντανά το Carpe Diem σε μία συναυλία στο Eurovillage!

Το μέλος του συγκροτήματος Kris Guštin, σημείωσε πως ο ήχος του video clip τους στο επίσημο κανάλι τους στο διαγωνισμό είναι λάθος και πως στην εμφάνιση τους στον ημιτελικό και μετά αν όλα πάνε καλά και στον τελικό, θα είναι όλα σωστά.

Οι Joker Out είναι πανέτοιμοι για το Λίβερπουλ, έχοντας κάνει ένα μεγάλο promo tour σε έξι διαφορετικές χώρες. Δεν νοιώθουν κανένα άγχος, ενώ είναι αισιόδοξοι πως θα καταφέρουν να φέρουν την Σλοβενία και πάλι στον τελικό μετά από δύο συνεχόμενους ημιτελικούς.

Το κοινό έφυγε ενθουσιασμένο από την συναυλία, ενώ για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια ο διαγωνισμός της Eurovision απασχολεί τόσο πολύ τα εγχώρια μέσα.

Η Σλοβενία συμμετέχει στον δεύτερο ημιτελικό της Eurovision 2023, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 11 Μαίου.

Παρακάτω δείτε το video reaction του Eurovisionfun για το Carpe Diem, αλλά την συνέντευξή μας με τους Joker Out!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

Πηγή άρθρου και φωτογραφιών: RTVSLO

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *