Σουηδία: Επιλύθηκαν τα προβλήματα με την σκηνική εμφάνιση της Loreen στο Λίβερπουλ!

Τον τελευταίο μήνα είχε προκύψει αβεβαιότητα σχετικά με τη Σουηδική συμμετοχή στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Παρά το γεγονός ότι ο Σουηδικός εθνικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας SVT γνώριζε τους περιορισμούς της EBU σκηνικά, εδώ και μήνες, δεν υπήρξε σαφής απάντηση προς τα μέσα από τη Σουηδική αποστολή για το εάν θα προβούν σε αλλαγές στη σκηνική παρουσίαση του “Tattoo“, προκειμένου να συμμορφωθούν με τους κανόνες της EBU.

Μέχρι που η Loreen συμμετείχε σε μια εκδήλωση ερωτήσεων και απαντήσεων στο Reddit, όπου αποκάλυψε ότι όλα τα θέματα στη σκηνή έχουν λυθεί, εξαλείφοντας κάθε αβεβαιότητα σχετικά με την εμφάνισή της στο M&S Bank Arena.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ρωτήθηκε για το εάν η αποστολή της είχε λύσει το πρόβλημα με την οθόνη LED βάρους 1.800 κιλών που θα έπρεπε να κρέμεται από την οροφή της αρένας και απάντησε αν όλα τελικά λύθηκαν:

“Ναι και ελπίζω να σας εμπνεύσει!”

Ωστόσο, παραμένει ακόμα μυστήριο για το πώς η αποστολή και η δημιουργική ομάδα της Σουηδίας θα επιλύσουν το ζήτημα. Όταν ρωτήθηκε για το αν θα παραμείνει στη σκηνική της παρουσία το “σάντουιτς” οθονών LED που μας εντυπωσίασε στο Melodifestivalen, απάντησε:

“Θα βάλω τα δυνατά μου για εσάς παιδιά!”

Μεταξύ άλλων, η Loreen ανέφερε ότι θα κυκλοφορήσει νέα μουσική μέσα στη χρονιά και επίσης βρίσκεται σε συζητήσεις για μια πιθανή Ευρωπαϊκή περιοδεία.

Παρόλο που ο τρόπος επίλυσης του θέματος δεν έχει ακόμα δημοσιευθεί, θα δοθεί μια απάντηση στην stand-in πρόβα της Loreen στα μέσα Απριλίου, ενώ η πρώτη τεχνική πρόβα της έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 30/4.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το reaction video της ομάδας συντακτών του EurovisionFun για τη συμμετοχή της Σουηδίας παρακάτω:

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για περισσότερα νέα σχετικά με τη συμμετοχή της Σουηδίας στη Eurovision 2023!

Φωτογραφία: Ανδρέας Παπαγιαννάκης
Πηγή: Loreen

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Γιάννης Α Γιάννης
    Γιάννης Α Γιάννης says:

    Η χΛωριν μαζί με το ταβάνι της ας φέρει κ δύο τρεις τοίχους οθόνες για να κλειστεί στο καβούκι της. Θα φάει τη σκόνη του Βίκτωρα στο τελεβότιν μιας κ με τόσα λεφτά που έχει θα αγοράσει όλες τις τηλεψήφους μούχαχαχα

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *