Το νέο pop girl band διά χειρός Δ. Κοντόπουλου και COBALT | Έρχονται οι 3SUM!

Ένα νέο γυναικείο pop συγκρότημα, πρόκειται να κάνει την εμφάνιση του, τις επόμενες ημέρες. Οι 3SUM όπως αποκαλούνται είναι το καινούριο μουσικό project του Δημήτρη Κοντόπουλου και της δισκογραφικής εταιρείας COBALT.

Όπως βλέπουμε στο βίντεο που έχει ήδη δοθεί στη δημοσιότητα, το νέο του τραγούδι ονομάζεται Ένοχος και είναι σε καθαρόαιμους, χορευτικούς, pop ρυθμούς. Οι 3SUM, ευελπιστούν να καλύψουν το κενό που υπάρχει στην pop μουσική σκηνή της χώρας μας, τα τελευταία χρόνια. Η ταυτότητα των τριών κοριτσιών που απαρτίζουν το γκρουπ, δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά, αν και σύμφωνα με πληροφορίες μας όλες τους είναι δεινές χορεύτριες και με άψογες φωνητικές δυνατότητες. Η αναζήτησή τους κράτησε καιρό και όλοι οι εμπλεκόμενοι είναι πολύ ικανοποιημένοι για το αποτέλεσμα.

Το νέο τους τραγούδι, πρόκειται να κυκλοφορήσει την Παρασκευή 28 Απριλίου, από την COBALT. Μπορείτε όμως να πάρετε μία γεύση στα παρακάτω βίντεο:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 3SUM (@3sum_official)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 3SUM (@3sum_official)

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

9 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Οι Ελληνίδες hurricane, ας μαντέψω σε λίγα χρόνια θα πάνε Eurovision…
    Η αλήθεια είναι ότι girl band στην Ελλάδα έχουμε να δούμε από την εποχή των mystique. Καλή αρχή!

    Απάντηση
    • Νικόλαος
      Νικόλαος says:

      Απρεπείς συνειρμοί;;;;;; Που ζεις στο 1950;;;;
      Από που και ως που είναι απρεπείς η προτίμηση κάποιου/ κάποιας σε μια σεξουαλική πράξη;;;
      Ενοχλεί κάποιον;
      Ο σεβασμός στην διαφορετικότητα σου λέει κάτι ;

      Απάντηση
  2. Mary
    Mary says:

    Πολλά υποσχόμενο και όμορφο project ένα girl band λείπει από την Ελλάδα, αλλά δυστυχώς το όνομα το καθιστά σεξιστικό και είμαστε στο 2023!

    Απάντηση
    • Ben
      Ben says:

      Θα ήταν αν υποδήλωνε, υπονοουσε ή ακόμα χειρότερα αν προωθούσε κάποιο στερεότυπο, ρητορική μίσους ή διάκρισης εις βάρος κάποιου από τα δυο φύλα. Με αλλά λόγια κάποια έμφυλης διάκριση βασισμένη είτε στο βιολογικό είτε στο κοινωνικό φύλο. Καμία σχεση με το sex ως ερωτική πράξη, αλλά με το sex με την έννοια του φύλου. Η σχεδόν ομόηχη πραξη δεν είναι χαρακτηριστικό κάποιου φύλου, απαντά και στα δυο φύλα ενίοτε και με συνδυασμούς αυτών. Σε κάλυψα? Κάποιοι σε αυτόν τον γιδοτοπο προσπαθουν να πάνε με την έμπνευση τους και το ταλέντο τους ένα βήμα μπροστά το ελληνικό μουσικό τοπίο και παρόλα αυτά βρίσκονται άνθρωποι από το 1950 που κουνάνε το δάχτυλο, χωρίς καν να γνωριζουν τι είναι σεξισμός.

      Απάντηση
  3. Μαρια
    Μαρια says:

    Το τραγούδι πιασαρικο φαίνεται και οι κοπέλες πανέμορφες αλλά τι όνομα είναι αυτό Ελπίζω να το αλλάξουν γιατί φαντάζομαι τις προετοιμάζει για Γιουροβίζιον ο Κοντόπουλος και θα πέσει πολύ καζουρα με το όνομα.

    Απάντηση
    • Νικόλαος
      Νικόλαος says:

      Από την μια μιλάμε για σεβασμό στην διαφορετικότητα και από την άλλη διαβάζεις ότι θα «πέσει πολύ καζούρα» με ένα όνομα που μια ομοήχη λέξη υποδουλώνει μια σεξουλιακή πράξη

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *