kaarija umk 2023

Φινλανδία: Δείτε οπτικό υλικό από τις πρόβες του Käärijä για το “Cha Cha Cha”!

Πριν από λίγες μέρες, είχαμε τις πρώτες λεπτομέρειες για το στήσιμο της Φινλανδικής συμμετοχής του KäärijäCha Cha Cha“, αλλά τώρα το YLE, ο εθνικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Φινλανδίας είχε δημοσιεύσει ένα μικρό απόσπασμα των προβών στον επίσημο λογαριασμό του UMK στο Instagram!

Όπως βλέπουμε, όλες οι λεπτομέρειες που είχαν αποκαλυφθεί όντως έχουν εφαρμοστεί!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by UMK23 (@uudenmusiikinkilpailu)

Στο τέλος του Reel, εμφανίζεται ένα flyer με μια καρικατούρα του Käärijä, μήπως αυτό θα είναι μέρος της προώθησης στο Λίβερπουλ; Αυτό θα φανεί σε λίγες μέρες που το Eurovisionfun θα ταξιδέψει στο Λίβερπουλ με διαπιστευμένους ρεπόρτερ, για να σας ενημερώνει για όλα τα τελευταία νέα σχετικά με τον διαγωνισμό!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλα τα τελευταία νέα σχετικά με τη συμμετοχή της Φινλανδίας στο φετινό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2023!

Πηγή: UMK

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Γιάννης Α Γιάννης
    Γιάννης Α Γιάννης says:

    Όσο περνάει ο καιρός τόσο γίνεται ο νικητής μου… είναι τοσο αξιολάτρευτος σαν προσωπικότητα. Η όλη εμφάνιση μου δίνει vibes Ιταλίας 2021. Θεωρώ δεδομένο ότι θα σκίσει στο κοινό. Ελπίζω να μη το χαντακώσουν οι επιτροπές κ προτιμήσουν την κονσέρβα της χΛωρίν.

    Απάντηση
  2. gogos
    gogos says:

    Για πρώτη φορά (μετά από χρόνια) τα 2 πρώτα φαβορί Σουηδία & Φιλανδία έχουν, κατ’ εμε, μακράν τα καλύτερα τραγούδια. Οπότε, όποια χώρα και να κερδίσει θα είμαι ο.κ!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *