Φινλανδία: Η πρόταση στον Φωκά Ευαγγελινό και η σχέση του Cha Cha Cha με την Dream Team!

Σε δέκα ημέρες περίπου τα φώτα στην σκηνή του M & S Bank Arena θα ανάψουν και το Λίβερπουλ για δύο ολόκληρες εβδομάδες θα γίνει το μουσικό επίκεντρο της Ευρώπης. Όσο όμως πλησιάζουμε προς τον 67ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, όλο και περισσότερες λεπτομέρειες του φετινού παρασκηνίου αποκαλύπτονται.

Σύμφωνα με όλα όσα ειπώθηκαν σήμερα στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα από τον Γιάννη Πουλόπουλο, η Φινλανδία που είναι και ένα από τα μεγάλα φαβορί για την νίκη, έκανε πρόταση στον Φωκά Ευαγγελινό να αναλάβει την σκηνοθεσία της συμμετοχής στην Eurovision 2023, κάτι που ο ίδιος αρνήθηκε λόγω των υποχρεώσεών του με το J2US.

Πριν λίγο καιρό σας είχαμε αναφέρει μέσα από την στήλη μας, Τα Παραγιουροβιζιονικά, πως παρότι η Dream Team δεν θα είναι φέτος στο Λίβερπουλ, έχει βάλει το χεράκι της σε μία από τις συμμετοχές και πως στοιχεία για αυτό θα έβγαιναν στην δημοσιότητα το επόμενο διάστημα.

Μετά λοιπόν το σημερινό ρεπορτάζ του ALPHA, θα σας αποκαλύψουμε για το θέμα κάποιες επιπλέον πληροφορίες. Πράγματι η σχέση της Warner International και Warner Greece (Cobalt Music)με όλη την Dream Team (Δημήτρη Κοντόπουλο, Ηλία Κοκοτό, Φωκά Ευαγγελινό) είναι άριστες. Πράγματι έγιναν συζητήσεις τόσο με τον Φωκά, όσο και με τον Δ. Κοντόπουλο και τον Ηλ. Κοκοτό, οι οποίοι και έδωσαν τις πολύτιμες συμβουλές τους στο Kaarija και την ομάδα του.

Σας είχαμε πει στα Παραγιουροβιζιονικά πως ο Δημήτρης Κοντόπουλος ενεπλάκη στην παραγωγή και ενορχήστρωση ενός κομματιού, όπως και ότι κάποιος καλλιτέχνης εκ των φαβορί συζητά για να βρεθεί στην απονομή των φετινών βραβείων MAD, σε ένα ντουέτο έκπληξη! Η συνεργασία αυτή, εφόσον πραγματοποιηθεί, θα βάλει φωτιά στις συζητήσεις μεταξύ των eurofans, αφού πρόκειται για ένα καινούριο project της Dream Team και όπως αντιλαμβάνεστε και τον Kaarija! Περισσότερα για αυτό θα καταλάβετε τις επόμενες ημέρες …

Η αλήθεια είναι πάντως πως εκτός της Φινλανδίας, δύο ακόμη χώρες προσέγγισαν την Dream Team. Η απόφαση όμως της Dream Team μετά και την αποχώρηση της από την διαδικασία επιλογής της ελληνικής συμμετοχής, ήταν φέτος να μην ασχοληθεί ενεργά με καμία χώρα και να παρακολουθήσει τον διαγωνισμό ως θεατές.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun γιατί για όλα τα παραπάνω θα έχουμε σύντομα εξελίξεις!

5 ΣΧΟΛΙΑ
  1. gogos
    gogos says:

    Και κάπως έτσι πολλά (ακόμη) στόματα έκλεισαν για το αν είναι καλή η Dream Team ή όχι, για το αν έχουν ζήτηση, για τον θαυμασμό για την εμπιστοσύνη που έχουν όλο και περισσότερες χώρες στην δουλειά τους, κ.τ.λ…

    Πραγματικά είμαστε τυχεροί που έχουμε αυτή την ομάδα στη χώρα μας!
    Πλεον δεν μου κάνει εντύπωση ό,τι θετικό και να ακούσω για αυτή την ομάδα!
    Μακάρι σύντομα να τους δούμε και πάλι στον διαγωνισμό!

    Απάντηση
  2. Γιάννης Α Γιάννης
    Γιάννης Α Γιάννης says:

    Το ότι η Dream Team αναμειγνύεται με πετυχημένα projects ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΝΤΑ με απογοητεύει απίστευτα… το καλύτερο που έχουμε δει με τα χρώματα μας ως τωρα ήταν η επιστροφή στο top10 με τη Στεφανία

    Απάντηση
      • Γιάννης Α Γιάννης
        Γιάννης Α Γιάννης says:

        Dream Team με Ελλάδα οι καλύτερες θέσεις που είχαμε ήταν με Ρουβά και Στεφάνια. Τη Demy τη θυμάσαι μήπως?
        Ενω
        Μολδαβία 2007 7η
        Ουκρανία 2008 2η
        Αζερμπαϊτζάν 2013 2η
        Ρωσία 2014 7η
        Ρωσία 2016 1η televoting

        Απάντηση
  3. f
    f says:

    Θα μας λέγατε χθες στο λάιβ για κάτι μεγάλες αλλάγες στα λάιβ σόου. Πληροφορήθηκα ότι έχουν να κάνουν με τα γραφικά στην οθόνη.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *