Φινλανδία: Ο Käärija αντιδρά στα τραγούδια της Eurovision 2023! | Ο σχολιασμός για την Ελλάδα!

Πριν λιγες ώρες, στο επίσημο YouTube κανάλι του UMK, δημοσιεύτηκε ενα βίντεο που ο Φινλανδός καλλιτέχνης σχολιάζει μερικά απο τα τραγούδια της φετινής Eurovision.

Στο βίντεο μπορείτε να δείτε τον Käärija να αντιδρά στις συμμετοχές της Αυστρίας, της Σουηδίας, του Ηνωμένου Βασιλείου, της Γερμανίας, της Κροατίας, της Γαλλίας, της Ισπανίας και τέλος της Ελλάδας.

Παρόλο που τα σχόλια του καλλιτέχνη για τους ανταγωνιστές του ήταν θετικά, υπήρξαν και μερικά τραγούδια στα οποία θα έδινε τους “12 βαθμούς” του, χαρακτηρίζοντας τα ως τα αγαπημένα του. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του, τα τραγούδια που του άρεσαν ήταν της Αυστρίας, της Σουηδίας, της Γερμανίας και της Ελλάδας.

Συγκεκριμένα για το τραγούδι της Ελλάδας ανέφερε στο βίντεο:

Είναι ενα ωραίο βίντεο, μου αρέσει, πάρα πολυ… Θα ήμουν αναστατωμένος εαν δε μου άρεσε διότι η Ελλάδα για μένα είναι… (χτυπάει το στέρνο του). Εν μέσω όλης της ταλαιπωρίας, αυτό με μεταφέρει σε μια εντελώς διαφορετική χώρα.

Στο τέλος του τραγουδιου αρχίζει και χειροκροτάει για το τραγούδι και χαρακτηριστικά λέει “Ελλάδα, 12 βαθμοί, μου αρέσει αυτό είναι καλό”.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο παρακάτω:

Επιπλέον, μπορείτε να απολαύσετε την αντίδραση του EurovisionFun στην φετινή Φινλανδική συμμετοχή:

Mείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Φινλανδική συμμετοχή στην Eurovision 2023!

 

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *