Amanda Tenfjord: Υποψήφια για το βραβείο του Καλύτερου Πρωτοεμφανιζόμενου στα MAD Video Music Awards 2023!

Ένα χρόνο μετά τη συμμετοχή της στη Eurovision 2022 και την 8η θέση που χάρισε στην Ελλάδα με το Die Together, η Amanda Georgiadis Tenfjord είναι υποψήφια για βραβείο στα Mad Video Music Awards 2023.

Συγκεκριμένα, η Amanda είναι υποψήφια στην κατηγορία του Καλύτερου Πρωτοεμφανιζόμενου Καλλιτέχνη.

Τον περασμένο Οκτώβριο μάλιστα κυκλοφόρησε το πρώτο της άλμπουμ με τίτλο In Hindsight, το οποίο και περιλαμβάνει 13 τραγούδια μεταξύ αυτών και το Die Together.

Η συμπερίληψη του ονόματος της Amanda στη λίστα των υποψήφιων για βραβείο πρωτοεμφανιζόμενων καλλιτεχνών αποδεικνύει την αναγνώριση του εξαιρετικού αποτελέσματος που πέτυχε η Ελλάδα στη Eurovision 2022 και μάλιστα από μια καλλιτέχνη όχι ευρέως αναγνωρίσιμη πριν τον διαγωνισμό.

Στη λίστα των υποψήφιων για το βραβείο του Καλύτερου Πρωτοεμφανιζόμενου καλλιτέχνη βρίσκονται και άλλα ονόματα σχετιζόμενα με τη Eurovision.

Στη λίστα βρίσκεται η Evangelia, υποψήφια για την ανάληψη της ελληνικής εκπροσώπησης τόσο το 2022 με το “Onira” αλλά και το 2023 με το “Pali”.

Επίσης, συναντάμε και την Klavdia, η οποία έφτασε στην τελική 7αδα της ελληνικής εθνικής επιλογής για τη Eurovision 2023 με το “Holy Water”.

Αμφότερες οι Evangelia και η Klavdia έχουν κυκλοφορήσει τα υποψήφια τραγούδια τους, καθώς και άλλα τραγούδια που συμπληρώνουν τη δισκογραφία τους και τις κατατάσσουν υποψήφιες στην εν λόγω λίστα.

Με έντονο το στοιχείο της Eurovision και οι φετινές υποψηφιότητες στα MAD Music Video Awards, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το γεγονός πως καθιστά έντονη την παρουσία του σε μια κατηγορία, όπως αυτή των πρωτοεμφανιζόμενων καλλιτεχνών. Οι τελευταίοι είτε τα κατάφεραν να αναλάβουν την ελληνική εκπροσώπηση, είτε όχι, σίγουρα επωφελήθηκαν της διαδικασίας και αρχίζουν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στο καλλιτεχνικό στερέωμα της χώρας.

https://www.youtube.com/watch?v=1F4xozknC_4

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για περισσότερα νέα σχετικά με τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *