Eurovision 2022 | Γιώργος Παπαδόπουλος για Κύπρο: “Ας δουλεύαμε καλύτερα, δεν αδικήθηκε το κομμάτι. Μπορεί εμείς να το αδικήσαμε”

Καλεσμένος σήμερα στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού “Καλύτερα δε γίνεται” ήταν ο Γιώργος Παπαδόπουλος, ένας από τους δημιουργούς της περσινής συμμετοχής της Κύπρου στο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, με τον τίτλο “Έλα” και ερμηνεύτρια την Ανδρομάχη.

Σε ό,τι αφορούσε λοιπόν την εμπλοκή του στην περσινή συμμετοχή του Νησιού της Αφροδίτης στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό, ο ίδιος ανέφερε:

“το κεφάλαιο της Eurovision δεν άνοιξε ποτέ για μένα. Απλά βρεθήκαμε επτά άτομα, είπαμε ο καθένας από μια ιδέα, γράφτηκε ένα τραγούδι, το στείλαμε και είχε την πορεία που είχε. Ας δουλεύαμε καλύτερα, δεν αδικήθηκε το κομμάτι. Μπορεί εμείς να το αδικήσαμε”

Για την ιστορία η Κύπρος με την Ανδρομάχη και το τραγούδι “Έλα” διαγωνίστηκε στο Δεύτερο Ημιτελικού της Eurovision 2022 πέρσι στο Τορίνο της Ιταλίας, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο για το Μεγάλο Τελικό αφού τερμάτισε στη 12η θέση με 63 βαθμούς. Μάλιστα στην ψηφοφορία των επιτροπών κατετάγει τελευταία με μόλις 9 βαθμούς (3 από Φινλανδία, 4 από Ιρλανδία και 2 από Σουηδία)

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις γύρω από την Eurovision 2023!

Πηγή: zappit.gr

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *