Eurovision 2023: Η πρώτη πρόβα της Λετονίας!

Επόμενοι στη σειρά για να πραγματοποιήσουν την πρώτη τους πρόβα οι Sudden Lights από την Λετονία!

 

Ποιοι είναι οι Sudden Lights;

Δημιουργήθηκαν το 2012 όταν και τα 4 μέλη της μπάντας ήταν ακόμη μαθητές σε μουσικό σχολείο. Ο Andrejs Reinis Zitmanis βρίσκεται στα φωνητικά, ο Mārtiņš Matīss Zemītis στα ντραμς, ο Kārlis Matīss Zitmanis στη κιθάρα και ο Kārlis Vārtiņš στο μπάσο. Η πρώτη τους δισκογραφική δουλειά κυκλοφόρησε το 2015 και έκτοτε έχουν κυκλοφορήσει συνολικά τρεις studio δίσκους και μια σειρά από singles. Η μουσική τους βρίσκεται στο πεδίο της indie-rock και της alternative-rock.

Όπως και οι 3 προηγούμενοι καλλιτέχνες που πραγματοποίησαν την πρώτη τους πρόβα έτσι και οι Sudden Lights έφθασαν στο Λίβερπουλ επικρατώντας στον εθνικό τελικό της χώρας τους, Supernova 2023. To “Aijā”, ο τίτλος της Eurovision συμμετοχής τους μπορεί να στην λετονική γλώσσα ωστόσο το τραγούδι τους είναι στα αγγλικά.

 

Η πρόβα:

Η ατμόσφαιρα και ο φωτισμός της λετονικής συμμετοχής είναι ίδια με αυτή του Supernova. Οι μελαγχολικοί στίχοι του τραγουδιού ερμηνεύονται υπέροχα από τον τραγουδιστή ενώ προς το τέλος υπάρχει μια στιγμή απόλυτης σιγής. Οι Sudden Lights πραγματοποίησαν την πρόβα τους χωρίς τα ρούχα που θα φορούν την βραδιά του ημιτελικού. Αυτά βρίσκονται στο τελωνείο στη Γερμανία ωστόσο είναι θέμα ωρών για να βρεθούν κι αυτά στο Λίβερπουλ.

Η επόμενη πρόβα της Λετονίας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3 Μαϊου.

Sarah Louise Bennett / EBU

Sarah Louise Bennett / EBU

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το απόσπασμα από την Πρώτη Πρόβα της Λετονίας όπως δόθηκε στην δημοσιότητα από την εφαρμογή TikTok:

https://www.tiktok.com/@eurovision/video/7227853370101402907?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=7202744212734559750

πηγή: eurovision.tv

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision 2023, στο Λίβερπουλ!


Aκολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *