Eurovision 2023: Η πρώτη πρόβα της Νορβηγίας!

Η στιγμή που πολλοί eurofans περίμεναν επιτέλους έφθασε! Οι πρώτες πρόβες των καλλιτεχνών είναι πλέον γεγονός. Η M&S Bank Arena στο Λίβερπουλ της Βρετανίας άνοιξε τις πόρτες της και η πρώτη καλλιτέχνης που πραγματοποίησε την πρόβα της είναι η Alessandra από την Νορβηγία!

 

Ποια είναι η Alessandra;

Γεννημένη στις 5 Σεπτεμβρίου του 2002 η Alessandra εκτός από νορβηγικές έχει και ιταλικές ρίζες. Το 2022 συμμετείχε στην νορβηγική εκδοχή του The Voice όπου και έφθασε μέχρι τα live shows.

Έφθασε στη σκηνή της Eurovision επικρατώντας στον εθνικό τελικό της χώρας, Melodi Grand Prix. Το “Queen of Kings” είναι και το πρώτο τραγούδι που κυκλοφορεί! Μέχρι και σήμερα έχει ξεπεράσει τις 25 εκατομμύρια ακροάσεις ενώ έχει κάνει αίσθηση και στην πλατφόρμα του TikTok.  Το τραγούδι μεταξύ άλλων υπογράφει ο Stanley Fernandez ο οποίος έχει συνεργαστεί με τον TIX (Νορβηγία 2021) αλλά και τον Flo Rida!

 

Η πρόβα:

Η εμφάνιση της Alessandra θυμίζει έντονα αυτή του εθνικού τελικού. Φοράει ένα μεταλλικό μπουστάκι με μεγάλους ώμους και μια μαύρη κάπα. Συνοδεύεται στη σκηνή από τέσσερις χορεύτριες οι οποίες κρατάνε glow sticks! Στη σκηνή επικρατούν μπλε φωτισμοί ενώ τα drums φαίνονται να δονούνται έντονα στο LED πάτωμα. Η όλη εμφάνιση της Νορβηγής εκπροσώπου δίνει το vibe της γυναικείας ενδυνάμωσης. Σε ολόκληρη την πρόβα της δεν είδαμε πυροτεχνήματα ή φωτιές παρά μόνον καπνό. Ίσως αυτά χρησιμοποιηθούν στην δεύτερη πρόβα της.

Σίγουρα ένα δυναμικό ξεκίνημα για τον Α’ Ημιτελικό και τον Διαγωνισμό γενικότερα!

Η δεύτερη πρόβα της Νορβηγίας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3 Μαϊου.

Sarah Louise Bennett / EBU

Sarah Louise Bennett / EBU

 

Παρακάτω δείτε απόσπασμα από την πρόβα της Νορβηγίας:

@eurovision Her name is she, queen of the stage! 👑🇳🇴 #Eurovision2023 #Eurovision @Alessandra Mele ♬ original sound – Eurovision

 

πηγή: eurovision.tv

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision 2023, στο Λίβερπουλ!


Aκολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *