Eurovision 2023: Η πρώτη πρόβα της Σουηδίας!

Τελευταία χώρα για σήμερα που πραγματοποιεί την πρόβα της είναι η Σουηδία, με την Loreen και το τραγούδι “Tattoo”.

Ποια είναι η Loreen;

Η Loreen γεννήθηκε 16 Οκτωβρίου 1983 στη Στοκχόλμη και είναι Σουηδή τραγουδίστρια και μουσικός παραγωγός. Όταν ήταν μικρή, μετακόμισε στο Βέστερας, όπου και εκεί μεγάλωσε.

Έγινε γνωστή στο ευρύ σουηδικό κοινό μετά την συμμετοχή της, στο σουηδικο Idol 2004 οπου προκριθηκε στο μεγαλο τελικο και κατέλαβε την τέταρτη θέση. Την επόμενη χρονιά, κυκλοφόρησε το πρώτο της σινγκλ, “The Snake”, με το συγκρότημα Rob’n’Raz και έγινε τηλεοπτική παρουσιάστρια στο TV400. Εργάστηκε ως παραγωγός και σκηνοθέτης για αρκετά ριάλιτι σόου στην σουηδική τηλεόραση. Το 2011, κυκλοφόρησε το σινγκλ της “My Heart Is Refusing Me”, το οποίο σημείωσε μεγάλη εμπορική επιτυχία στη Σουηδία.

Το 2012, εκπροσώπησε τη Σουηδία στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν, με το τραγούδι “Euphoria”, και κέρδισε το διαγωνισμό με 372 βαθμούς.

Φέτος για δεύτερη φορά θα εκπροσωπήσει ξανά τη Σουηδία στον Διαγωνισμό Τραγουδιού Eurovision 2023 με το τραγούδι “Tattoo”.

Η πρόβα

Το light box λοιπόν επέστρεψε, αλλά σε μια μικρότερη έκδοση από αυτή που είδαμε στο Melodifestivalen. Είναι επίσης ανυψωμένο από το έδαφος, έτσι ώστε το κάτω τμήμα να μπορεί να μετακινηθεί με τροχούς στη σκηνή. Η σκηνή και η οθόνη LED είναι μια θάλασσα από καπνό που στροβιλίζεται και το όλο εφέ είναι απίστευτα έντονο.

Τίποτα λιγότερο δεν περιμένεις από την Loreen. Προφανώς αυτή η εμφανιση είναι πιο στενή σκηνοθετικά αλλά παραμένει και πάλι πολύ εντυπωσιακή. Ακούγεται απίστευτο, φαίνεται απίστευτο. Το τέλειο τελος για μια υπέροχη πρώτη μέρα προβών.

Corinne Cumming – EBU

Sarah Louise Bennett – EBU

Παρακάτω δείτε αποσπάσματα από τη πρόβα της Σουηδίας:

@eurovision

Loreen ✅ Lightbox ✅ Liverpool ✅ #Eurovision2023 #Eurovision @Loreen

♬ original sound – Eurovision

Η δεύτερη πρόβα της Σουηδίας  θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3/5 οπότε θα έχουμε και καλύτερη εικόνα για όσα θα δούμε από την Loreen στην σκηνή του διαγωνισμού.

Πηγή: eurovision.tv

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Σουηδίας στην Eurovision 2023!


Aκολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

4 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Μαρία
    Μαρία says:

    Οτι και να πειτε ειναι πολυ φθηνο……Πραγματικα στον εθνικο τελικο ηταν τελειο!Εδω δεν ενθουσιαστικα.Δεν πιστευω οτι πλεον ειναι σιγουρο για νικη….

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *