Eurovision 2023: Ο Βασιλιάς Κάρολος και η βασιλική σύζυγος αποκάλυψαν τη σκηνή του διαγωνισμού!

Στο Λίβερπουλ, τη διοργανώτρια πόλη της Eurovision 2023, παρευρίσκεται σήμερα το βασιλικό ζεύγος του Ηνωμένου Βασιλείου δίνοντας το παρόν σε εκδηλώσεις που σχετίζονται με τον διαγωνισμό, οι οποίες μάλιστα περιλαμβάνουν και την αποκάλυψη της σκηνής, η οποία είναι έτοιμη να υποδεχθεί την επόμενη εβδομάδα τους 37 συμμετέχοντες του φετινού διαγωνισμού για τις πρώτες τεχνικές τους πρόβες.

Η σκηνή της Eurovision 2023, έχει ήδη πάρει σάρκα και οστά, ενώ αυτές τις μέρες πραγματοποιούνται και οι stand-in πρόβες, ώστε όλα να είναι έτοιμα για τις τεχνικές πρόβες και σύμφωνα με τα σχέδια τα οποία έχουν ήδη παραλάβει οι διοργανωτές από τις αποστολές των 37 χωρών που διαγωνίζονται φέτος.

Το βασιλικό ζεύγος εκτός των άλλων θα περιηγηθεί στην M & S Arena, θα συναντήσει τη δημιουργική ομάδα, τους παρουσιαστές και τη φετινή Βρετανίδα διαγωνιζόμενη, Mae Muller.

Το BBC έδωσε στη δημοσιότητα τη στιγμή κατά την οποία το βασιλικό ζεύγος ενεργοποιεί τον διακόπτη και η σκηνή της Eurovision παίρνει ζωή για πρώτη φορά και πλημμυρίζει με φως και λάμψη.

https://twitter.com/bbcmerseyside/status/1651206498955976705?cxt=HHwWgoCz0f7joeotAAAA

Είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τη φετινή σκηνή σε λειτουργία, δίνοντάς μας ένα μικρό δείγμα των δυνατοτήτων της, τις οποίες θα δούμε εκτενέστερα τις προσεχείς εβδομάδες.

Η βασιλική οικογένεια δίνει σθεναρά το παρόν στη Eurovision 2023, αφού ο διαγωνισμός έρχεται για πρώτη φορά σε βρετανικό έδαφος μετά από 25 χρόνια, με την τελευταία φορά να λαμβάνει χώρα το 1998 στο Birmingham.

Η Eurovision 2023, λαμβάνει χώρα στο Λίβερπουλ μετά τη 2η θέση του Sam Ryder στη Eurovision 2022 και την αδυναμία της νικητήριας Ουκρανίας της να διοργανώσει λόγω του πολεμικού κλίματος που συνεχίζεται αμείωτο στην επικράτειά της.

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για περισσότερα νέα σχετικά με τη Eurovision 2023!

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *