Eurovision 2023: Ανακοινώθηκαν οι καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν στο Eurovision Village!

To Visit Liverpool ανακοίνωσε το ολοκληρωμένο lineup των καλλιτεχνών που πρόκειται να εμφανιστούν  στο  φετινό Eurovision Village.

Yπάρχουν πολλά προγραμματισμένα δρόμενα στο φετινό Eurovision Village, προγραμαμτισμένα από τις 5 έως τις 13 Μαΐου, με ζωντανές εμφανίσεις, χορευτές και πολλά άλλα καθημερινά.

Το Eurovision Village στο Pier Head θα έχει χωριτηκότητα 25.000 ατόμων που θα μπορούν να παρακολουθήσουν ζωντανά τον διαγωνισμό. Η είσοδος όλες τις μέρες θα είναι δωρεάν, με εξαίρεση την βραδιά του τελικού, όπου θα υπάρχει ένα εισιτήριο £15.

Το Eurovision Village θα αποτελείται από την κεντρική σκηνή, αλλά και έναν ειδικό χώρο ονομαζόμενο “Discover Ukraine”, που θα είναι αφιερωμένος στις Ουκρανικές δημιουργίες.

Το ολοκληρωμένο lineup του Eurovision Village είναι το εξης:

  • Παρασκευή 5 Μαΐου – 17:00-23:00 – Welcome to Eurotopia

Το Eurovision Village θα ανοίξει με την εμφάνιση των περισνών νικητών της Eurovision, Kalush Orchestra.

  • Σάββατο 6 Μαΐου – 10:30-23:00 – A Royally Good Party

Για να γιορτάσουν την στέψη του Βασιλιά, το Eurovision Village θα προσφέρει ζωντανή μετάδοση του γεγονότος, καθώς και ένα πλήθος εμφανίσεων με θέμα την Eurovision

  • Κυριακή 7 Μαΐου – 12:00 – Firstival

Η μέρα θα αρχίσει με ένα παιδικό φεστινβάλ που θα έχει εμφανίσεις με θέμα τα παιδικά κανάλια του BBC (CBBC και CBeebies). Αργότερα θα εμφανιστούν τοπικοί ανερχόμενοι καλλιτέχνες που παρουσιάζονται από την ακαδημία LIMF, όπως ο Ni Maxine και το συγκρότημα φωνητικής αρμονίας Mic Lowry και η Χορωδία του House Gospel.

  • Δευτέρα 8 Μαΐου – 12:00-23:00 – This is Ukraine

Ζωντανές εμφανίσεις από ουκρανούς καλλιτέχνες όπως η Antytila, οι Go_A, η Alyona και η Jerry Heil.

  • Τρίτη 9 Μαΐου – 12:00-23:00 –  Night at the Opera και Πρώτος Ημιτελικός

Η ημέρα θα αρχίσει με την Αγγλική Εθνική Όπερα, συνοδευόμενη από παλαιότερους συμμετέχοντες του Διαγωνισμού. Στην συνέχεια θα υπάρξει η ζωντανή μετάδοση του Πρώτου Ημιτελικού.

  • Τετάρτη 10 Μαΐου – 12:00-23:00 – United by Music

Η Εθνική Λοταρία παρουσιάζει το United by Music. Ζωντανές εμφανίσεις από αστέρια και μουσικά εικονίδια, όπως οι Michael Aldag, The Lightening Seeds, Miles Kane και Girls Don’t Sync.

  • Πέμπτη 11 Μαΐου – 12:00-23:00 – Η Jamala παρουσιάζει το QIRIM και Δεύτερος Ημιτελικός

Η νικήτρια της Eurovision 2016, Jamala, θα παρουσιάσει το καινούργιο της άλμπουμ, QIRIM, εμπνευσμένο από παραδοσιακά τραγούδια της Κριμέας. Η φιλαρμονική του BBC θα είναι μαζί με την τραγουδίστρια. Στην συνέχεια θα υπάρξει η ζωντανή μετάδοση του Δεύτερου Ημιτελικού.

  • Παρασκευή 12 Μαΐου – 12:00-00:00 – EuroEve

Η σκηνή θα χρησιμοποιηθεί για τους Θρύλους της Eurovision μέσα από το Tik Tok, ενώ αργότερα μέσα στην ημέρα, με lineup εξ ολοκλήρου από γυναίκες, θα υπάρξουν ζωντανές εμφανίσεις από ηθοποιούς όπως η Sophie Ellis και άλλοι αστέρες της ποπ. Το Late Night Pop Dungeon της Charlotte Church θα κάνει την τελευταία του παράσταση σε αυτή την εκδήλωση.

  • Σάββατο 13 Μαΐου  – 14:00-02:00 – Μεγάλος Τελικός της Eurovision 2023

Ο μεγάλος τελικός του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision 2023 θα προβληθεί ζωντανά. Το preshow θα περιλαμβάνει εμφανίσεις όπως η Katrina (Katrina and the Waves) και οι Vengaboys. Αυτή είναι η μοναδική εκδήλωση με εισιτήρια στο Eurovision Village.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το reaction της ομάδας του EurovisionFun για τη συμμετοχή του Ηνωμένου Βασιλείου στη Eurovision 2023, παρακάτω:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision 2023, στο Λίβερπουλ!

Πηγή: BBC και Visit Liverpool

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *