Eurovision 2023: Η πρώτη πρόβα της Μάλτας!

Μετά την Alessandra και την Νορβηγία σειρά έχουν οι The Busker από την Μάλτα να πραγματοποιήσουν την πρώτη τους πρόβα!

 

Ποιοι είναι οι The Busker;

Το συγκρότημα ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2012. Με κάποιες μικρές αλλαγές στο line up οι The Busker αποτελούνται πλέον από τον David “Dav.Jr” Meilak (φωνητικά και κιθάρα), τον Jean Paul Borg (ντραμς) και τον Sean Meachen (σαξόφωνο). Ως κύριες μουσικές επιρροές τους αναφέρουν τους The Beatles και τους The Beach Boys. Η μουσική τους έχει pop, indie-pop και funk χαρακτήρα.

Έφθασαν στο Liverpool και στην εκπροσώπηση του νησιωτικού κράτους αφού νίκησαν στον εθνικό τελικό της χώρας, MESC 2023. Το “Dance (Our Own Party)” αναφέρεται στο κοινωνικό άγχος και πιο συγκεκριμένα στην αποχώρηση από ένα μεγάλο πάρτυ για να περάσεις χρόνο με φίλους σε ένα άνετο περιβάλλον.

 

Η πρόβα:

Ως props στη σκηνή βλέπουμε έναν κίτρινο πάγκο, έναν φανοστάτη, ένα κόκκινο αυτοκίνητο και ένα μικρό δωμάτιο με καναπέ. Ουσιαστικά η σκηνή έχει χωριστεί σε τρία μέρη. Το… χάρτινο ομοίωμα της Destiny (Μάλτα 2021) που χρησιμοποιήθηκε στον εθνικό τελικό είναι και πάλι μέρος της εμφάνισης των The Busker! Τα 3 μέλη χορεύουν και στα 3 μέρη της σκηνής όπως και στον εθνικό τελικό. Τα πουλόβερ που φορούν στην αρχή της εμφάνισής τους αντικαθίστανται στο τελευταίο ρεφρέν από αστραφτερά ρούχα με πούλιες!

Η επόμενη πρόβα της Μάλτας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3 Μαϊου.

Sarah Louise Bennett / EBU

Corinne Cumming / EBU

Παρακάτω δείτε αποσπάσματα από τη πρόβα της Μάλτας:

https://www.tiktok.com/@eurovision/video/7227827857945267483?is_from_webapp=1&sender_device=mobile&sender_web_id=7157095626093610501

πηγή: eurovision.tv

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision 2023, στο Λίβερπουλ!


Aκολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *