Eurovision 2023: Ξεκίνησαν οι stand-in rehearsals των χωρών – Σήμερα της Ελλάδας!

Λίγες ημέρες πριν φθάσουν οι αποστολές στον χώρο όπου διεξάγεται ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision, οι διοργανωτές και αφού έχει ολοκληρωθεί η σκηνή, πραγματοποιούν τις λεγόμενες stand-in rehearsals. Πρόκειται για μια θα λέγαμε προσομοίωση της σκηνικής εμφάνισης που θα παρουσιάσει η κάθε αποστολή, έχοντας φυσικά ως ερμηνευτή και χορευτές διαφορετικά πρόσωπα, συνήθως εγχώριους καλλιτέχνες.

Αυτό γίνεται προκειμένου όλοι οι συμμετέχοντες να γνωρίζουν εκ προοιμίου και σε μεγάλο βαθμό, το τηλεοπτικό και σκηνοθετικό αποτέλεσμα της εμφάνισης τους. Φυσικά, συχνά οι αποστολές αιτούνται αλλαγών, οι οποίες άλλοτε πραγματοποιούνται και άλλοτε όχι, ανάλογα πάντα με τις δυνατότητες και διαθέσεις των διοργανωτών.

Από σήμερα λοιπόν και για τις επόμενες ημέρες, πραγματοποιούνται όλες αυτές οι πρόβες, που είναι πολύ σημαντικές για όλες τις αποστολές και την προετοιμασία τους. Οι κανονικές πρόβες των χωρών ξεκινούν την ερχόμενη Κυριακή 30 Απριλίου.

Η stand in rehearsal της Ελλάδας και της Κύπρου, θα πραγματοποιηθούν σήμερα, Τρίτη 25 Απριλίου.

Ο 67ος διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision θα πραγματοποιηθεί στις 9, 11 και 13 Μαΐου στην M&S Bank Arena του Λίβερπουλ.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις της ελληνικής συμμετοχής στον 67ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *