Eurovision 2023: Ο Βασιλιάς Κάρολος και η βασιλική σύζυγος θα αποκαλύψουν την σκηνή του διαγωνισμού!

Στο Λίβερπουλ θα βρεθεί ο Βασιλιάς Κάρολος και η βασιλική σύζυγος στις 26 Απριλίου, προκειμένου να επισκεφθούν τις εγκαταστάσεις της M & S Arena, όπου θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός της Eurovision και να αποκαλύψουν την σκηνή, η οποία μέχρι τότε φυσικά και θα είναι πανέτοιμη,

Σηματοδοτώντας τον πρώτο διαγωνισμό της Eurovision που πραγματοποιείται στο Ηνωμένο Βασίλειο εδώ και είκοσι πέντε χρόνια, ο βασιλιάς και η βασιλική σύζυγος του Ηνωμένου Βασιλείου, θα βρεθούν στο Λίβερπουλ στις 26 Απριλίου και θα παρευρεθούν σε εκδηλώσεις που σχετίζονται με τον διαγωνισμό. Στο πλαίσιο της επίσκεψης, θα:

«Αποκαλύψουν τη φετινή σκηνή και θα περιηγηθούν στην M & S Arena, συναντώντας τη δημιουργική ομάδα, τους παρουσιαστές και τη φετινή βρετανίδα διαγωνιζόμενη Mae Muller.

Μετά από μια επίσκεψη στην αρένα, θα επισκεφθούν επίσης την Κεντρική Βιβλιοθήκη του Λίβερπουλ για να σηματοδοτήσουν την αδελφοποίηση της βιβλιοθήκης με την Περιφερειακή Επιστημονική Βιβλιοθήκη στην Οδησσό της Ουκρανίας. Εκεί ο Κάρολος θα κάνει τα αποκαλυπτήρια ενός μνημείου αδελφοποίησης με την πόλη της Οδησσού, σε ζωντανή μετάδοση μεταξύ των δύο πόλεων.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η βασιλική οικογένεια της διοργανώτρια χώρας παρευρίσκεται στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision. Μέλη της βασιλικής οικογένειας της Δανίας, ο πρίγκιπας Frederik και η πριγκίπισσα Mary παρακολούθησαν τον τελικό της Eurovision 2014 στην Κοπεγχάγη ενώ το 2010, η πριγκίπισσα Mette-Marit και ο Marius Borg Høiby της Νορβηγικής βασιλικής οικογένειας ήταν παρόντες στο Όσλο. Το 2021 επίσης ο Βασιλιάς Willem επισκέφτηκε το στάδιο που θα πραγματοποιούνταν ο διαγωνισμός, ώστε να επιβλέψει τις προετοιμασίες.

Όπως βλέπετε καθόλου πανηγυράκι δεν θεωρείται η Eurovision στις περισσότερες χώρες, που αντιλαμβάνονται την σπουδαιότητα της και της αποδίδουν την πρέπουσα τιμή.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Esc
    Esc says:

    Τι εννοούμε όταν λέμε <> Θα βγει βίντεο που θα ανέβει στο κανάλι της Eurovision το οποίο θα δείχνει την σκηνή; Θα είναι live? Αν δεν γίνει η <> μέσα από κάποιο βίντεο, οι eurofans στις άλλες χώρες πότε και πώς θα δουν την αποκάλυψη της σκηνής;

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *