Eurovision 2023: Tα Interval και Opening Αcts των Δύο Ημιτελικών!

Το BBC ανακοίνωσε πριν λίγο τις guest εμφανίσεις των δύο Ημιτελικών για τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2023.

Ένας συνδυασμός Ουκρανών και Βρετανών ερμηνευτών θα εμφανιστεί ως interval αλλά και ως opening acts των ημιτελικών της Eurovision 2023. Το BBC και το UA:PBC εργάζονται επί του παρόντος στη σκηνή των Ουκρανών ερμηνευτών, ιδίως του σκηνοθέτη και δημιουργικού διευθυντή της Eurovision 2023 Χέρμαν Νένοφ, o οποίος δήλωσε:

«Και στα τρία σόου ανακοινώσαμε τον μέγιστο αριθμό Ουκρανών καλλιτεχνών που μπορούν να προβληθούν. Τα θέματα των παραστάσεων, και οι τόνοι που δίνουμε, είναι μεγάλα στρώματα όχι μόνο μουσικής, αλλά και κοινωνικής φύσης. Είμαι πολύ ευγνώμων στην ομάδα του BBC για όλα όσα έχουμε κάνει μαζί. Θα είμαι ειλικρινής: αυτή είναι ίσως η πιο άνετη συνεργασία στην καριέρα μου. Δεν έχω ξαναδεί τέτοια κατανόηση και σεβασμό στις ιδέες του κάθε μέλους της ομάδας! Το κύριο καθήκον μου ήταν να δημιουργήσω ένα πολύπλευρο, πολύ ειλικρινές και αληθινό πορτρέτο της σημερινής Ουκρανίας για τους θεατές της Eurovision. Και μαζί σε συνεργασία με το BBC τα καταφέραμε!».

Α’ Ημιτελικός

Για να σηματοδοτήσει την έναρξη του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision, ο Πρώτος Ημιτελικός θα ανοίξει με την οικοδέσποινα Julia Sanina να ερμηνεύει μέρος του “Маяк” από το συγκρότημα της The Hardkiss. Η συγκεκριμένη εμφάνιση θα συμβολίσει με πολλούς τρόπους το πώς το Ηνωμένο Βασίλειο είναι «Ενωμένο από τη Μουσική» με την Ουκρανία, μέσω της φιλοξενίας του Διαγωνισμού του 2023 εκ μέρους των νικητών του 2022.

Tη σκυτάλη ως interval act θα πάρει η παγκοσμίου γνωστή pop star Rita Ora, ερμηνεύοντας ένα medley των μεγαλύτερων της επιτυχιών, καθώς και το νέο της τραγούδι, με τίτλο “Praising You”, που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσω της εμφάνισης της στην Εurovision.

Στη συνέχεια, η Alyosha, η οποία εκπροσώπησε την Ουκρανία το 2010, θα ερμηνεύσει το “Ordinary World“, των Duran Duran, με την τραγουδίστρια Rebecca Ferguson, γεννημένη στο Λίβερπουλ. Αυτή η εμφάνιση θα μεταφέρει την ιστορία της ελπίδας, του θάρρους και της υποστήριξης του λαού της Ουκρανίας από όλο τον κόσμο και ονομάζεται «Καλώς ήρθατε στο σπίτι μας»(“Welcome to our home”).

Β’ Ημιτελικός

Η Mariya Yaremchuk, η οποία εκπροσώπησε την Ουκρανία στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision το 2014, ηγείται ενός σύγχρονου μοντάζ μερικών από των πιο γνωστών μουσικών τραγουδιών της Ουκρανίας. Καθώς ταξιδεύουμε στο χρόνο, το κομμάτι τελειώνει με μια εκπληκτική συλλογική ερμηνεία από τον ράπερ OTOY, την 14χρονη Ουκρανή εκπρόσωπο της Junior Eurovision το 2022 Zlata Dziunka και τη Mariya. Μαζί, δείχνουν ότι για γενιές Ουκρανών, η μουσική είναι το φως που υπερνικά το σκοτάδι.

Τέλος, ως interval act του δεύτερου ημιτελικού θα δούμε μία εμφάνιση που ονομάζεται “Be Who You Wanna Be”, η οποία γιορτάζει το πώς η Eurovision είναι ένα μέρος για όλους – ανεξάρτητα από το ποιος είσαι. Τρεις  drag performers μας οδηγούν σε μια συναρπαστική εμφάνιση υψηλού επιπέδου μαζί με έναν θίασο εκλεκτικών χορευτών. Αντιπροσωπεύουν το τεράστιο φάσμα των θαυμαστών – ανεξαρτήτως ηλικίας, εθνικότητας ή καταγωγής – που απολαμβάνουν κάθε χρόνο να συμμετέχουν στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision. Με ένα μείγμα από υπέροχα τραγούδια και απίστευτα σκηνικά, θα είναι μια παράσταση που θα θυμούνται οι θεατές.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!

Πηγή/Φωτογραφία: eurovisiontv/BBCnews

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *