Eurovision 2023: To BBC αποκαλύπτει λεπτομέρειες για τα live shows!

To BBC σήμερα αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες των βραδιών του 67ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision 2023 που θα διεξαχθεί στο Λίβερπουλ, του Ηνωμένου Βασιλείου.

Πρώτος Ημιτελικός

Η βραδιά του πρώτου ημιτελικού θα ανοίξει με βίντεο στο οποίο ένα νεαρό αγόρι, κάτοικος Λίβερπουλ, θα διασχίζει την πόλη και θα ανακοινώνει σε οικογένεια, φίλους και γείτονες (και σε ειδικούς καλεσμένους!!) ότι η Eurovision έφτασε στο Λίβερπουλ.

Η Julia Sanina θα ερμηνεύσει το “Маяк” των The Hardkiss. Маяк είναι η Ουκρανική λέξη για τον Φάρο, και η ερμηνεία αυτή πρόκειται να συμβολίσει με πολλούς τρόπους πως το Ηνωμένο Βασίλειο ενώνεται μέσω της μουσικής με την Ουκρανία διοργανώνοντας το Διαγωνισμό του 2023 για λογαριασμό της νικήτριας χώρας του 2022.

Η Rita Ora θα ερμηνεύσει ένα medley από τις επιτυχίες της κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας στον πρώτο ημιτελικό, καθώς και μια παγκόσμια πρεμιέρα του «Praising You». Η Alyosha και η Rebecca Fergusson θα ερμηνεύσουν μαζί μια διασκευή του “Ordinary World”.

Ο Timur Myroshnychenko θα δώσει τα κυριότερα στιγμιότυπα της Τελετής Έναρξης, ενώ οι πρώην οικοδεσπότες του διαγωνισμού Måns Zelmerlöw (2016) και Filomena Cautela (2018) θα συνεχίσουν με τις γνώσεις τους στη Eurovision.

Δεύτερος Ημιτελικός

Ένα προφορικό κομμάτι θα ανοίξει τον Δεύτερο Ημιτελικό μιλώντας για την ιστορία του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision.

Το «Music Unites Generations» θα είναι το διάλειμμα με τη Mariya Yaremchuk (Ουκρανία 2014) να ερμηνεύει ένα μείγμα ουκρανικής μουσικής. Το κομμάτι θα ταξιδέψει στο χρόνο και θα τελειώσει με τους OTOY, Zlata Dziunka και Mariya μαζί.

Επιπλέον, μια παράσταση που ονομάζεται «Be Who You Wanna Be» θα γιορτάσει το πώς η Eurovision είναι ένα μέρος για όλους. Τρεις drag performers θα εμφανιστούν μαζί με μια σειρά από χορευτές που αποτελούνται από ένα φάσμα θαυμαστών κάθε ηλικίας, εθνικότητας και υποβάθρου.

Επιπλέον, ο Timur και ο Graham Norton θα εμφανιστούν στην εκπομπή για να συζητήσουν τη βραδιά του τελικό του Σαββάτου με τους οικοδεσπότες.

Μεγάλος Τελικός

Όπως ανακοινώθηκε προηγουμένως ο διαγωνισμός θα ανοίξει με τους Kaluish Orchestra και το «Voices of a New Generation». Κατά τη διάρκεια της παρέλασης των σημαιών, παλαιότεροι εκπρόσωποι της Ουκρανίας θα υπενθυμίσουν στους θεατές πώς έχουν γίνει αστέρια της Eurovision όλα αυτά τα χρόνια.

Πέρα από τα προαναφερθέντα, θα υπάρχουν και προβολές βίντεο για την Junior Eurovision 2022 της Αρμενίας και για τη δυναμική της Eurovision να δημουργεί αστέρες της μουσικής.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun.com για όλα τα νέα γύρω από το Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Πηγή : Eurovoix

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *