Evangelia: Η επιθυμία της να συμμετέχει στον διαγωνισμό και οι ευχές στον Victor Vernicos!

Πριν από λίγο, η Evangelia παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή της ΕΡΤ 1 “Πρωίαν Σε Είδον Την Μεσημβρίαν”.

Στην Τζένη Μελιτά και τον Φώτη Σεργουλόπουλο ήταν καλεσμένη η Ελληνοαμερικανίδα τραγουδίστρια, όπου μίλησε για την ζωή της στο New Jersey και το πως συνδίασε την ελληνική κουλτούρα και το τραγούδι στην καθημερινότητα της. Παράλληλα, ο Φώτης Σεργουλόπουλος επισήμανε πως η Evangelia κάνει κάτι πολύ ενδιαφέρον, που έχει να δει απο την εποχή των Antique.

Αργότερα, η συνέντευξη μπήκε στο κλήμα της Eurovision με αφορμή την συνεργασία της καλλιτέχνιδας με την Ελένη Φουρέιρα, όπου χαρακτήρησε την εμφάνιση της Φουρέιρα από τις καλύτερες εμφανίσεις του διαγωνισμου.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος ρώτησε την Evangelia εάν θα ήθελε και εκείνη να συμμετέχει στον διαγωνισμό, συγκεκριμένα η τραγουδίστρια απάντησε:

“Θα ήθελα μια μέρα, για να δούμε, ότι είναι να γίνει θα γίνει, πιστεύω πολύ στο σύμπαν, είχα καταθέσει φέτος κομμάτι. Με το καλό θα ξανά κάνουμε προσπάθεια και πιστεύω στο σύμπαν.”

Έπειτα, η καλλιτέχνιδα έστειλε ευχές στον φετινό Έλληνα μας εκπρόσωπο Victor Vernicos, όπου ανέφερε:

“Βίκωρ, καλή επιτυχία. Χάρηκα πολύ, τον γνώρισα απο κοντά… έισαι υπερβολικά καλός και αγαπώ την οικογένεια του.”

Φέτος, η Evangelia κατέθεσε στην ΕΡΤ τρία τραγούδια οπού το ένα από αυτά είναι η νέα της -αλλαγμένη- κυκλοφορία με συνεργασία τον έλληνα ράπερ Mente Fuerte με τον τίτλο “Πάλι“.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το video clip του τραγουδιού:

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλη την συνέντευξη στο παρακάτω βίντεο:

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Ελληνική συμμετοχή στην Eurovision και άλλα πολλά!

1 reply
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Από αυτά που έχει καταθέσει για το διαγωνισμό το “πάλι” το θεωρώ το πιο κατάλληλο. Είναι πιο σύγχρονο και όχι τόσο Eurovision-ικα δομημένο όπως το “όνειρα” ή ανευρο όπως το “Aphrodite”.
    Βέβαια δεν γνωρίζω πως ήταν η αρχική μορφή που κατέθεσε χωρίς τον Mente fuerte.
    Θα ήθελα να τη δω ως εκπρόσωπος μας αλλά χρειάζεται να δουλέψει πολύ ώστε να βρει κάτι επιπέδου “φωτιά”. Ας δοκιμάσει να συνεργαστεί και με άλλους συνθέτες. Σε γενικές γραμμές όμως θα της πήγαινε ο διαγωνισμός.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *