Joanne – Eurovision: ”Θα συνεχίσω να το προσπαθώ γιατί θέλω πολύ να πάω”!

Όπως ήδη γνωρίζετε, η Ιωάννα Γεωργακοπούλου, η οποία πλέον συστήνεται ως Joanne, αποτελούσε την πρόταση της δισκογραφικής εταιρείας MINOS EMI και θα διεκδικούσε την εκπροσώπηση της χώρας μας στην Eurovision 2022.

Το κομμάτι που κατέθεσε στην ΕΡΤ ονομαζόταν “Remedy” . Ένα δυναμικό, pop, μοντέρνο αλλά και έθνικ τραγούδι. Remedy σημαίνει: αντίδοτο, φάρμακο, θεραπεία. Το τραγούδι μιλάει για την ισορροπία στη ζωή μας και την αποδοχή της ατέλειας. Προσπαθεί να περάσει το μήνυμα ότι όταν μας λείπει κάτι ή υστερούμε κάπου δεν είναι πάντα απαραίτητη μια θεραπεία. Η διαφορετικότητα μας είναι πολλές φορές το πραγματικό αντίδοτο που μας φέρνει σε ισορροπία. Το τραγούδι είναι εμπνευσμένο από την ζωή της ίδιας της Joanne ως ένα νέο κορίτσι με μια πάθηση στην όραση που ζει την ζωή στα άκρα και κάνει τα όνειρα της πραγματικότητα χωρίς να περιορίζεται από την ”διαφορετικότητα” της.

Σε συνέντευξη της στο oneman.gr και στον Άκη Κατσούδα, η νεαρή τραγουδίστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην Eurovision, λέγοντας:

”Πέρυσι είχα στείλει κι ένα κομμάτι για την Eurovision. Το έγραψα με πολλή αγάπη, μεράκι και δεν πειράζει που δεν πήγε. Όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Εγώ, όμως, θα συνεχίσω να το προσπαθώ γιατί θέλω πολύ να πάω. Την παρακολουθώ από μικρή. Είναι όνειρο ζωής να βρεθείς σε μια τέτοια σκηνή, να εκπροσωπείς τη χώρα σου. Είναι κάτι εξωπραγματικό. Το τραγούδι λέγεται “Remedy” και κυκλοφορεί στις 28 Απριλίου από την εταιρία μου τη Minos EMI / Universal, και στην εκδοχή που το καταθέσαμε για τον θεσμό, και σε μια acoustic version”.

Πριν λίγες μέρες, μέσα από το Eurovisionfun ακούσατε αποκλειστικά, το Remedy,  σε πρώτη μετάδοση, μετά την ευγενική παραχώρηση του από την δισκογραφική εταιρεία της Joanne την οποία και ευχαριστούμε πολύ.

To Remedy, θα κυκλοφορήσει επίσημα από την MINOS EMI, αύριο Παρασκευή 28 Απριλίου.

Θα θέλατε να δείτε την Joanne ως εκπρόσωπο της Ελλάδας στην Eurovision; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun, για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2023!

Πηγή: oneman.gr

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *