Lord of the Lost: “Η εμφάνισή μας θα είναι μια ενισχυμένη εκδοχή από αυτή του εθνικού τελικού” | Αποκλειστική Συνέντευξη

Ο κιθαρίστας των Lord of the Lost, του γνωστού συγκροτήματος που θα εκπροσωπήσει τη Γερμανία στη Eurovision 2023, π (Pi Stoffers), μίλησε με την Κατερίνα Μήτικα σε μια αποκλειστική συνέντευξη για το Eurovisionfun!

Οι Lord of the Lost κέρδισαν τον γερμανικό εθνικό τελικό Unser Lied für Liverpool και θα εκπροσωπήσουν τη χώρα τους στη Eurovision 2023 με το τραγούδι “Blood & Glitter“.

Ο Pi αναφερόμενος στο ταξίδι του συγκροτήματος στο διαγωνισμό μέχρι στιγμής, δήλωσε πως ενώ η μπάντα είναι έμπειρη, η Eurovision είναι κάτι εντελώς καινούριο για αυτούς καθώς απέχει πολύ από αυτό που κάνουν τόσα χρόνια. Ωστόσο, το βλέπουν ως μια ευκαιρία να γνωρίσουν καινούρια πράγματα και ανθρώπους.

Επίσης, εξήγησε το νόημα του τραγουδιού με το οποίο συμμετέχουν στο διαγωνισμό, όπου ο τίτλος του αποτελείται από δύο αντιφατικές έννοιες:

“Το “Blood & Glitter” είναι πραγματικά ένα τραγούδι που εξετάζει την πιθανότητα να υπάρξει ενότητα μεταξύ όλων, διότι όπως αναφέρεται και στο τραγούδι είμαστε από το ίδιο αίμα. Οπότε, μέσα σε αυτή την ενότητα πρέπει να υπάρχει ένας χώρος που όλοι έχουν τη δυνατότητα να αυτοπαρουσιάζονται όπως θέλουν και όπως πραγματικά βλέπει ο καθένας τον εαυτό του. Με αυτό το τραγούδι θέλουμε να κάνουμε ακριβώς αυτό και όχι να δημιουργούμε αντιθέσεις, συνειδητοποιώντας ότι είμαστε από το ίδιο αίμα. Είναι ένα τραγούδι ενδυνάμωσης και diversity, που περιβάλλεται από ενότητα.”

Σχετικά με την επιλογή του τραγουδιού, ο Pi δήλωσε:

“Το επιλέξαμε πάνω από όλα λόγω του μηνύματός του και δεύτερον γιατί το τραγούδι μας μας αντιπροσωπεύει τέλεια ως προς το τι είμαστε αυτή τη στιγμή: στο πώς ακουγόμαστε, στο πώς φαινόμαστε, επειδή έχει μια πλήρη έκταση του απαλού, του πολύ μελωδικού, των μερών με πιάνο και με πολύ ήρεμα φωνητικά, που στη συνέχεια φτάνουν ψηλά και παραμορφώνονται, γίνονται τσιρίδες, υπάρχει διπλό μπάσο και δυνατές κιθάρες.”

Ο Pi, ακόμη, είπε και μερικά στοιχεία για τη σκηνική εμφάνιση στο Λίβερπουλ:

“Το τραγούδι μας μπορεί να παρουσιαστεί στη σκηνή η οποία είναι τεράστια και συμβαίνουν πολλά, με τα φώτα, με τις φωτιές και το στήσιμο της σκηνής. Κατά τη γνώμη μου, το τραγούδι μας δουλεύει τέλεια για αυτόν τον διαγωνισμό. Αυτό που είδατε στα προκριματικά ήδη, μπορούμε να το φτάσουμε ακόμα πιο ψηλά και ευρύτερα, και να κάνουμε περισσότερα στα πάντα.”

Ο Pi αποκάλυψε ότι θα διατηρηθεί το setting μιας live μπάντας, διότι το συγκρότημα θέλει να μεταδώσει στο κοινό το συναίσθημα ότι τους βλέπει live σε μια από τις συναυλίες τους. Το αγαπημένο του τραγούδι για φέτος είναι το “Queen of Kings” της Νορβηγίας, ενώ θεωρεί το “Tattoo” της Σουηδίας ένα αψεγάδιαστο ποπ τραγούδι.

Παρακολουθήστε ολόκληρη τη συνέντευξη με τον Pi παρακάτω:

Απολαύστε το reaction video για τη φετινή συμμετοχή της Γερμανίας από την ομάδα του Eurovisionfun:

Mη ξεχνάτε να κάνετε subscribe στο κανάλι μας στο Youtube για να απολαμβάνετε πρώτοι συνεντεύξεις, reaction videos και Live streams για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλες τις νεότερες εξελίξεις σχετικά με τη Eurovision 2023!

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *