Loreen: “Υπάρχουν πράγματα που θα ήθελα να κάνω στη Στοκχόλμη, που νομίζω ότι μπορούμε να τα κάνουμε στο Λίβερπουλ!”

Τους τελευταίους μήνες είχε προκύψει αρκετή αβεβαιότητα σχετικά με τη Σουηδική συμμετοχή στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Παρά το γεγονός ότι ο Σουηδικός εθνικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας SVT γνώριζε τους περιορισμούς της EBU σκηνικά, εδώ και μήνες, δεν υπήρξε σαφής απάντηση προς τα μέσα από τη Σουηδική αποστολή για το εάν θα προβούν σε αλλαγές στη σκηνική παρουσίαση του “Tattoo“, προκειμένου να συμμορφωθούν με τους κανόνες της EBU.

Μέχρι που η Loreen συμμετείχε σε μια εκδήλωση ερωτήσεων και απαντήσεων στο Reddit, όπου αποκάλυψε ότι όλα τα θέματα στη σκηνή έχουν λυθεί, εξαλείφοντας κάθε αβεβαιότητα σχετικά με την εμφάνισή της στο M&S Bank Arena. Αλλά ως τώρα η Loreen δεν είχε μιλήσει ποτέ ανοιχτά σχετικά με τις σκέψεις της Σουηδικής αποστολής σχετικά με τη σκηνική της εμφάνιση.

Η Loreen, σε συνεντευξη που παραχώρησε στο Σουηδικό μέσο Expressen σήμερα, αποκαλύπτει ότι είχαν αρκετές συναντήσεις με το SVT για συζήτηση σχετικά με τις τεχνικές προδιαγραφές της σκηνής του M&S Bank Arena στο Λίβερπουλ και τι είναι εφικτό ή όχι:

Μία νέα σκηνή έρχεται πάντα με νέες τεχνικές προδιαγραφές. Είχα, μαζί με την ομάδα μου από το SVT, αρκετές συναντήσεις συζητώντας τι είναι εφικτό και τι όχι. Τι μπορούμε να βελτιώσουμε και πού πρέπει να κάνουμε πίσω;

Ως συνήθως, κράτησε ένα μυστήριο γύρω από την τελική της εμφάνιση, πυροδοτώντας για ακόμα μία φορά την αβεβαιότητα και τις εικασίες θολώνοντας και πάλι τα νερά σχετικά με την παρουσίαση του “Tattoo“ στο Λίβερπουλ:

Δεν θα πω αν θα κρέμεται η LED οθόνη ή όχι, θα το δείτε αυτή την Κυριακή. Υπάρχουν πράγματα που μπορούμε να κάνουμε τώρα λόγω της μεγαλύτερης σκηνής. Ο εξοπλισμός που είναι διαθέσιμος είναι διαφορετικός από αυτόν που χρησιμοποιήθηκε στη Στοκχόλμη.

Τέλος, αποκάλυψε ότι υπήρξαν πολλές ιδέες για τις οποίες έκανε πίσω στην εμφάνισή της στη Στοκχόλμη που είναι όμως εφαρμόσιμες στη σκηνή του Λίβερπουλ:

Υπάρχουν πράγματα που ήθελα να κάνω στη Στοκχόλμη, τα οποία πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε στο Λίβερπουλ, ίσως μπορούν να αποδειχθούν πολύ δυνατά.

Όπως και για τη σκηνική παρουσίασή της, η Loreen κρατάει τα χαρτιά της κλειστά σχετικά με το πώς ακριβώς θα είναι το outfit της στη σκηνή του Λίβερπουλ, αλλά έδωσε μερικά στοιχεία για το τι να περιμένουμε:

Είναι αρκετά σύνθετη η σκηνική παρουσίαση του “Tattoo” και υπάρχουν τόσες πολλές λεπτομέρειες. Πάντα όταν πρέπει να δημιουργήσεις κάτι, πρέπει να “κάνεις και εκπτώσεις”. Τώρα που είχαμε λίγο χρόνο, εγώ και ο Fadi al Khoury, ο σχεδιαστής μου, έχουμε το χρόνο να κάνουμε τα πράγματα που δεν είχαμε χρόνο πιο πριν. Είναι αρκετά κινηματογραφική εμφάνιση, επομένως υπάρχουν πολλά περισσότερα στοιχεία που μας δίνεται η ευκαιρία να κάνουμε.

This is actually what she has mentioned in one of her TikTok videos, that was published a couple of weeks ago:

@loreenofficial Let’s talk about “The Outfit” A massive thanks to the one and only Fadi el Khoury, who made this happen ❤️🙏🏽 🫶🏽 #FashionTok #loreentattoo #designer #eurovision2023 ♬ Tattoo – Loreen

Παρόλο που ο τρόπος επίλυσης του θέματος δεν έχει ακόμα δημοσιευθεί, θα δοθεί μια απάντηση στην stand-in πρόβα της Loreen στα μέσα Απριλίου, ενώ η πρώτη τεχνική πρόβα της έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 30/4.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το reaction video της ομάδας συντακτών του EurovisionFun για τη συμμετοχή της Σουηδίας παρακάτω:

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για περισσότερα νέα σχετικά με τη συμμετοχή της Σουηδίας στη Eurovision 2023!

Φωτογραφία: Ανδρέας Παπαγιαννάκης
Πηγή: Expressen

1 reply
  1. Γιάννης Α Γιάννης
    Γιάννης Α Γιάννης says:

    Το 2012 είχες κομματάρα κ πρωτοποριακή παρουσία για τα χρονικά. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό ότι δεν υπήρχε ανταγωνισμός από άλλα κομμάτια σε άφησαν να κάνεις περίπατο κυριολεκτικά. Φέτος έχω πολλές χώρες υπόψη που μπορούν να σε περάσουν άνετα, τουλάχιστον στο televoting. Mark my words…

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *