OGAE Poll 2023: Τα αποτελέσματα της Κύπρου!

Συνεχίζεται η ανακοίνωση των κατατάξεων των fan clubs του OGAE, με τρίτη χώρα που να ανακοινώνει τα αποτελέσματα της να είναι η Κύπρος.

Τα πενηνταέξι μέλη του OGAE Cyprus ψήφισαν ως εξής:

  • 12 βαθμοί στην Σουηδία
  • 10 βαθμοί στην Γαλλία
  • 8 βαθμοί στην Φιλανδία
  • 7 βαθμοί στην Νορβηγία
  • 6 βαθμοί στο Ισραήλ
  • 5 βαθμοί στην Ιταλία
  • 4 βαθμοί στο Ηνωμένο Βασίλειο
  • 3 βαθμοί στην Αυστρία
  • 2 βαθμοί στην Τσεχία
  • 1 βαθμός στην Ελλάδα

Η Ελλάδα λαμβάνει τους πρώτους βαθμούς μετά απο την ανακοίνωση των τριών πρώτων αποτελεσμάτων της Γαλλίας, της Σλοβενίας και τώρα της Κύπρου.

Τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα μετά την ψηφοφορία των fan clubs είναι τα εξής:

Η Ελλάδα βρίσκεται και επίσημα στην 12η θέση σε ισοβαθμία με την Εσθονία και την Πολωνία.

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλες τις βαθμολογίες του OGAE Poll 2023 και για όλα τα νέα της Eurovision!

Πηγή: OGAE International

 

9 ΣΧΟΛΙΑ
  1. ΑΝΔΡΕΑΣ
    ΑΝΔΡΕΑΣ says:

    Καλή Μεγάλη Εβδομάδα σε όλους!

    Πήραμε πόντο και ίσως τον μοναδικό για φέτος…απο τα σωματεία.

    Μία αδιάφορη για εμάς χρόνια στη Eurovision, ελπίζω να περάσουμε για να έχει ενδιαφέρον το βράδυ της 13ης Μαΐου, χωρίς ωστόσο να μού κάνει εντύπωση ένας αποκλεισμός.

    Δυστυχώς, είναι η πρώτη φορά μετά από δεκαετίες, που η Ελληνική συμμετοχή δεεεννν…
    Και αυτό το κρίνω και από εμένα τον ίδιο, μιας και το τραγούδι δεν το έχω ακούσει ολόκληρο ακόμα (και ούτε και θέλω, για να είμαι ειλικρινής) και μάλλον θα το ακούσω στις 12 Μαΐου, ελπίζοντας να μην είναι και η τελευταία.

    Το ξέρουμε όλοι ότι υπάρχει ισχυρός κίνδυνος φέτος να μην προκριθούμε. Το ξέρουν και τα παιδιά του EF, όσο κι αν προσπαθούν, που καλά κάνουν, να μην το παραδεχτούν στα live ή σε άρθρα τους.
    Δε μου αρέσει που ελπίζουνε σε καλή σκηνική παρουσία για την οριακή πρόκριση, ούτε ποντάρουμε στα 16 χρόνια του Βίκτωρ για ”ελεημοσύνη”.
    Δυστυχώς το τραγούδι δεν είναι καλό, είναι άνευρο, μπερδεμένο και εκτός κλίματος Eurovision…

    Απάντηση
    • Tina
      Tina says:

      Συμφωνώ με τα περισσότερα που λες όπως χαμένη χρόνια το τραγούδι δεν το έχω ακούσει περισσότερο από δύο φορές για τον απλό λόγο ότι δεν έχει κάτι ώστε να με κάνει να θέλω να το ξαναακουσω επίσης η πρόκριση δεν τη θεωρώ δεδομένη όσο για το τραγούδι που το χαρακτηρίζεις ανευρο και μπερδεμένο η δική μου άποψη είναι ότι δεν στέλνεις πάλι το ίδιο μουσικό στυλ με την προηγούμενη χρονια
      και σαφώς με μειωμένη δυναμική από αυτή που είχε το die together εμείς σαν χώρα όπως έχω πει και άλλες φορές δεν έχουμε να δείξουμε κάτι άλλο μουσικά και κολλήσαμε στην μπαλάντα ? Ακόμα και αν περασουμε τελικο οι ελπίδες για μια καλή θέση είναι ελαχιστες

      Απάντηση
  2. DIMITRIS
    DIMITRIS says:

    αγαπητέ Ανδρέα αφού δεν εχεις ακούσει ακόμη ολόκληρο το τραγούδι πως εκφράζεις με τόση σιγουριά άποψη για το αποτέλεσμα?

    Απάντηση
    • ΑΝΔΡΕΑΣ
      ΑΝΔΡΕΑΣ says:

      Σωστή η απορία σου Δημήτρη και ίσως φταίω εγώ που το διατύπωσα κάπως περίεργα.
      Το τραγούδι το έχω ακούσει σχεδόν ολόκληρο, την ημέρα της πρώτης προβολής του στο ERTFLIX.
      Δεν άκουσα τα πρώτα 10 περίπου δευτερόλεπτα και πριν αυτό τελειώσει, δυστυχώς το σταμάτησα και αυτό γιατί δε μου δημιούργησε κάποιο ουσιαστικό συναίσθημα, παρά μόνο αδιαφορία και μικρή απογοήτευση.
      Αυτο εννοώ λοιπόν λέγοντας πως δεν το έχω ακούσει ολόκληρο.

      Δημήτρη δεν έχω την κάψα αν θες, άκομψη λέξη το ξέρω, να βάλω να το ακούσω ξανά και ξανά ή έστω να το ακούσω ολόκληρο, όπως κάνω με άλλα τραγούδια φέτος.
      Δηλαδή μετά τη δουλειά, αν βρω τον χρόνο να χαλαρώσω και να ακούσω μουσική της φετινής Eurovision, θα ακούσω της Νορβηγίας, της Τσεχίας, της Φιλανδίας (το δεύτερο μισό του τραγουδιού περισσότερο, χαχαχαχα), της Σουηδίας (επίσης όχι ολόκληρο, γιατί απογοητεύομαι με τις ομοιότητές του με άλλα τραγούδια) και κάποιες φορές της Κύπρου.

      Προσπαθώ να είμαι ρεαλιστής και θεωρώ πως η χρονιά φέτος είναι αδιάφορη και ίσως χαμένη για την ελληνική συμμετοχή.

      Μακάρι να πέσω έξω, αλήθεια…

      Απάντηση
  3. Donnie Darko
    Donnie Darko says:

    Μόνο ένα σκηνοθετικό θαύμα ala Iρλανδία 2018 θα μας σώσει.
    Συγχαρητήρια να δώσουμε στην Panik που θα πατώσει 2 χώρες φέτος κ μετά στην ΕΡΤ για τις εξαιρετικά “δημοκρατικές” της επιλογές 4 χρονιές τώρα (Dream Teams και γόνοι)

    Απάντηση
  4. Ελεν
    Ελεν says:

    Καλή Επιτυχία Ελλάδα η Κυπρος φέτος θα έχει μία ωραιότατη θέση η Ελλάδα όμως θα κάνει την Έκπληξη Σωματεία των φανς της Γιουροβίζιον δεν είσαστε όλη η
    Γιουροβίζιον Είσαστε Αυτό που βολεύει κάποιους Αν υπάρχει διαφάνεια και δεν είναι στημένο το όλο Ευρωπαϊκό Σόου της Γιουροβίζιον τότε θα έχουμε μία πολυ ωραία Εμφάνιση Από τον Βίκτορ και η χώρα μας ώρα τα πάει περίφημα Καλή Επιτυχία Ελλάδα Καλή επιτυχία Βίκτορ Συγχαρητήρια και στους φανς της Κύπρου που μας έδωσαν 1 βαθμό Μπράβο Από Εμένα 1 βαθμό ώς Αδερφικη Αλληλεγγύη όχι Στην Συμμετοχή της Κύπρου στους φανς που ψήφισαν την Ελλάδα με 1 βαθμό. Ελλάδα 12 βαθμους Κυπρος 12 βαθμους γιατί και οι Συμμαχίες των Άλλων Υποψηφίων Συμμετοχών το ίδιο θα κάνουν το πιάσατε Αδέρφια Ευχαριστώ για τον 1 βαθμό στον Βίκτορ και την χώρα μας την Ελλάδα

    Απάντηση
  5. gogos
    gogos says:

    Προφανώς και δικαίως λέω εγώ, θα υπάρχει θρίαμβος των Σκανδιναβικών χωρων στις βαθμολογίες των OGAE. Θεωρώ ότι κάπως ετσι θα ειναι και η κορυφή τον Μάιο.
    Για την Ελλάδα δεν θα πω κάτι… τα έχω αρκετές φορές…

    Απάντηση
  6. JN
    JN says:

    Ανδρέα λες και είσαι μέσα στο μυαλό μου. Ακριβώς;τα ίδια πιστελυω για;την Ελληνική συμμετοχή. Εγώ την έχω σκούσει ολόκληρη αλλά να έχει γίνει όχι πάνω απο 4 φορές. Δυστυχώς φέτος έγινε μία πολύ ατυχης επιλογή με ότι παρασκήνιο την έχει ακολουθήσει. Προς θεού θα ήθελα πολύ η πατρίδα μου να πάει πολύ καλά αλλά αυτό για φέτος είναι κάτι ανεφικτο.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *